Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Zelený úděl je prostě problém, na kterém se snaží ekoteroristé vydělat, za pomoci nejrůznějších nedovzdělaných fanatiků.

0 0
možnosti
OP

Diskuse zde je zda má pravdu klaus a autor článku nebo ti, kteří mají obavy po nás potopa

0 1
možnosti
Foto

Bohužel i sv. Otec propadl klamu ekologistů.

0 0
možnosti
TT

Jura zvaný Francek tam byl mj. pro ty ekologisty nainstalován. Kvůli němu musel odstoupit Jožin zvaný Béňa - první případ v historii katolické církve -, který prakticky s ničím, co ovládá současnou globální politickou scénu, nesouhlasil. Odstoupení Benedikta XVI. považuji za bod zlomu: v tzv. západním světě už není nikoho, kdo by se proti současným šílenostem postavil.

PS: Omlouvám se za použití dialektálních jmen. Bez humoru to nejde ani u těch nejvážnějších témat.

0 0
možnosti
JK

Klaus, to je takovej ten myslitel, co léta letoucí tvrdil, že globální oteplování neexistuje? Tak toho se držte, to je trefa!

6 12
možnosti
MB

Proč lžete?

Klaus vždy tvrdil, že se přeceňuje vliv člověka na klima.

Lež není názor!!!

12 5
možnosti
JP

Bez regulací to bohužel nejde. Nejde "svobodně podnikat" bez ohledu na druhé, na životní prostředí. Prostě proto, že lidí je už tolik a hlavně jejich životní úroveň , t.j. spotřeba a produkce odpadů stoupla natolik, že by došlo prakticky k sebezničení. Jako důchodce pracující v zemědělství téměř 50 let ty negativní změny vidím, jsou viditelné již pouhým okem. Je třeba věřit faktům a vědě. Netvrdím, že Geen Deal apod. je jediné správné. Jako bývalý příznivec V. Klause jsem jeho knihy také četl. Je tragikomické, že ekonom a v případě blogu právník mluví do věcí, kterým nerozumí, ale dokáží "nabulíkovat" značnou část společnosti. Jako pamětník znám heslo "svoboda nebo socialismus", dnes by se dalo parafrázovat "bezbřehá svoboda nebo udržitelné žití".

4 11
možnosti
MB

Ještě komičtější je, že o této problematice mluví důchodce Procházka, který se ohání prázdnými floskulemi a evidentně jí rozumí ještě méně než Klaus nebo autor. Nemám vás etatisty rád.

7 4
možnosti
LH

Kolik CO2 vyprodukuje válečný stroj? Zatižte tyto stroje zelenými povolenkami a zakrátko bude po válčení.

6 1
možnosti

Osobne mi vadi hlavne redukce zivotniho prostredi na produkci CO2. Pritom clovek dela mnohem vetsi bordel, nez ze jen vypousti sklenikove plyny. Svet je zamoren odpady a jedy, do toho se nici ekosystemy, takze to klima je jen dalsi z jezdcu apokalypsy

6 0
možnosti
JT

J13i75r20i 73T82i19c49h45y

1. 9. 2023 17:17

Nejhorsi je, ze ty tak zavane vedecky dokazane vlivy na podnebi jsou uplnym podvodem. Podnebi se menilo a vzdy se bude menit, je treba se prizpusobit. Ten soucasny nesmyslny boj - pripomenu treba jen "carbon tax" - ma jediny vysledek, niceni hospodarstvi a snizeni zivotni urovne.

21 4
možnosti

Jasne, vsechno je podvod.

Jinak dukaz opravdu neni (protoze nemame nekolik zemi, aby se na nich dal udelat dvojslepy experiment a klima je prilis kompexni na matematicky dukaz), ale jsou zde korelace a zname skutecnosti, ktere dost napovidaji tomu, ze lidska cinnost klima opravdu ovlivnuje

5 6
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 13,95
  • Průměrná čtenost 1233x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/