Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja teda green deal taky nemusim, ale ne protoze je green, ale protoze je to deal.

A co se svobody tyce, tak svoboda ve svete plnem prirordnich katastroch a masovych migraci stejne nebude

1 0
možnosti
Foto

Souhlas s panem Vithou a za mnohem větší problém lze považovat politickou korektnost a genderové šílenství.

9 3
možnosti
Foto

Všechny tyhle tři věci (tedy i ekologismus) jsou cestou do pekel.

4 2
možnosti
LJ

Problém je, jestli je nebo není současné oteplování způsobeno vypouštěním oxidu uhličitého a dalších plynů do atmosféry, a nebo není. Zatím vše nasvědčuje tomu, že ano. Pak ti. co mají v ruce moc a rozhodují, dělají správně, že využívají všech prostředků k potlačení příčiny. Jestliže si někdo ztěžuje na omezování svobody, tak je to totéž, jako když zakážeme kouřit v autobuse. Ano, kuřákovi omezujeme svobodu.

4 10
možnosti
JT

J76i89r29i 34T87i35c86h12y

1. 9. 2023 17:20

Vedle jako jedle. Vypousteni kyslicniku uhliciteho ma velmi maly (mozna 1%) vliv na podnebi.

7 4
možnosti
LV

Problém není v Zeleném údělu, problém je v tom, kdo a jak ho prosazuje. Titíž lidé by se se stejnou vervou chopili jakékoliv jiné ideologie, pokud by jim přinesla stejnou moc jako zelený úděl.

Já osobně nemám vůbec nic proti solární energií. V podstatě přichází až k nám, nepotřebuje žádné vedení, nikdo ji nemusí vyrábět, a hlavně, na zemský povrch ji dopadá o několik řádů více, než kolik ji lidstvo je schopné spotřebovat. Nikdo nám nemůže zavřít kohouty se slunečním svitem. Pro mě zcela jasně nás sluneční energie osvobozuje.

6 2
možnosti
AG

No,neosvobozuje. Sice by mohla,ale my proto nic neděláme. Panely a ostatní podstatné vyrábíme v Číně,sami nevyrabime nic podstatného v tomto odvětví. Neumíme tuto energií efektivně ukládat ale tlačíme na to,aby byla podstatným zdrojem.

8 3
možnosti
  • Počet článků 341
  • Celková karma 14,58
  • Průměrná čtenost 1230x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/