Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Svobodná bezcelní zóna by žádné hlasování nepotřebovala, natož většinové. A cokoli nad rámec ní, co přinesla EU oproti EHS je nesmysl.

1 0
možnosti
JK

No to je kvůli ruské kolonii v EU jménem Maďarsko, to si v době války prostě nemůžem dovolit.

Víte, že...

Maďarsko byl za druhé světové fašistický stát, spojenec Německa, s Židy zacházeli jako s podlidmi, jednotky maďarské armády po boku wehrmachtu společně napadly Sovětský svaz a také okupovaly Zakarpatskou Ukrajinu a Sedmihradsko. Jenže Německo hned po válce podstoupilo důkladnou denacifikaci, kdežto Maďarsko nic. Je to tam celé dodnes: "Maďaři nebudou rasoví míšenci," říká na záběrech Orbán[1]. Osina v zadku, jinak se to nazvat nedá.

[1] https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nacisticky-text-hodny-goebbelse-po-orbanove-projevu-rezignuj/r~d0c064000d9f11eda9eeac1f6b220ee8/

0 1
možnosti
MK

Umíš i něco jiného, než otravovat s tím EU politickým školením?

0 0
možnosti
LC

Jj, přišel čas, aby český národ vložil svůj osud do rukou ... Německa.

1 0
možnosti
PK

Pan spolkový kancléř ví proč tak hovoří, btw. spíše jsem však očekával nabídku přičlenění jako 17- tá země k SRN a zvláště když mohu sledovat v tisku na západ od nás, jak se jeho vláda stará o svůj národ i přes "chybičku" v záměru Energiewende by to byla příjemná změna. Ale předek pro mé oblíbence zde na Webu, mám tam hodně kolegů a kamarádů.ale sám tam prostě nejdu...pojdte spolu:-):-):-)

0 0
možnosti
MK

Karma.

Jen se obávám, že ta současná vládnoucí smečka, je v Bruselské zádeli až po uši.

2 0
možnosti
Foto

Přitom to tak u Petra Fiala vždy nebylo, stačí se podívat, jak mluvil na kongresu ODS v roce 2014.

1 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 14,88
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/