Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"...aby se Evropa posunula dopředu..." 8-o ;-D ;-O ;-D

0 0
možnosti

Že toho panáka vůbec někdo poslouchal... .

3 0
možnosti

26 různorodých států, v budoucnu je plánováno víc, se při veto systému nemůže na něčem podstatnějším shodnout. Nebo to jako podepíše na oko, aby byly dotace.

0 0
možnosti

A proto také těch 28 různých států (v různé fázi vývoje) nemůže akceptovat universální rozhodnutí závazná pro všechny a řízená jen některými.

1 0
možnosti

Mimochodem, to většinové hlasování, které se tak líbí velkým zemím, by pro nás znamenalo, že by nám v době migrační krize - rozuměj přílivu migrantů odkudkoliv na světě, vnutili, abychom si jich brali určité kvóty. A migranti z Afriky a odjinud pořád proudí - a budou. Dejme tomu 50-80 000 příchozích ročně s tím, že je máme živit, vzdělávat a ubytovat...Samozřejmě by to taky znamenalo, že by vnucovali greenizaci - zelenizaci podle toho, jak to samy chtějí.

22 0
možnosti
Foto

R92o51m70a75n 42K62o26z80e16l

31. 8. 2022 23:39

Přesně a víme, že nejvíce z parlamentních stran pro většinové hlasování byli Piráti, naštěstí je lidé prokoukli. Jejich europoslanec Peksa chtěl řešit migrační krizi tak, že se musí s každým úprchlíkem vést dialog a zjišťovat, zda má nárok na vše nebo ne....asi i s polovinou Afriky.

9 0
možnosti

No, kdo čekal cosi jiného je určitě zklamán, ale pan Scholz takto hovoří pravidelně a neustále. To že naznačil neudržitelnost "VETA" taky nepřekvapí.

Naší veřejnosti by nejvíce pomohl v této době, kdyby vyhlásil restart dvou jaderek, které byly odstaveny vloni, to se však nestalo(ne) a tak jak by asi byla jeho návštěva prezentována stylem Trčálek, mohl by alespoň dát nabídku , aby se ČR stala tuším 17-náctou zemi našich západních sousedů...;-D;-D;-D

8 0
možnosti

Prostě, standartní Bruselské kydy. Děkujeme, polibte nám s tím zádel.

17 1
možnosti

Dnes už, mistře Komarku, byste si měl dát raději na blogu pauzu. Řadite tady na blogu celý den jak černá ruka.

Nerad bych příště o takové moudra seriózního diskutéra, vinou únavy přišel. Vždy pobavíte!! Kam se na vás hrabe legendární Standa Novák.

3 3
možnosti

Jak že dopadla slavná "Agenda 2000"?

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS