Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Byť ta poznámka o tom, jak má výlučně mladá generace právníků sjednávat nápravu, je docela samolibá, článek si karmu zaslouží :-)

1 0
možnosti

Mladou generaci právníků žel učili komunističtí profesoři práva, další komáři nové právníky pak zaučovali v praxi, a tak bych paní Jourové doporučil, aby se podívala na nezávislost práva taky u nás.

2 0
možnosti
PK

Budu rád,když takto to uvidí většina mladých a i starších právníků a i zbytek národaR^

3 0
možnosti
KL

Ano. taky jsem si kladla otázku, jak je možné, že nějací ouřadové (vždyť co jiného eurokomisař je) mistrují suverénní státy. Jako by tady EU nebyla pro členské státy, ale právě naopak...

10 0
možnosti
ZH

Buďte v klidu, vy se zase povyšujete nad EU, i když i její parlament byl zvolen zeměmi, které si tam svoje zástupce vyslaly. Ale jinak váš trik vyvolat pudovou nenávist spojenou s pocitem nedostatku suverenity nutné potřebujete ke svým bláznivým snům o odchodu z unie. ;-D

1 15
možnosti
Foto

Jenže chybička se vloudila. Europarlament ve skutečnosti žádným parlamentem není.

3 0
možnosti
Foto

Mladá generace právníků se po revoluci jistě učila úctě k zásadám právního státu. Mnozí z nich ovšem následně všechny zásady zahodili, když měli dobré živobytí z hájení čehokoli. Samotné studium totiž právní stát nezachrání, pokud po něm nebudou bažit většinoví občané a nebudou ochotni mu obětovat majetek a čas.

1 0
možnosti
Foto

Ptejme se především, jestli má pravdu! To je podstatné.

0 0
možnosti
JT

J57i16r47i 44T35i57c29h53y

5. 10. 2020 15:58

Pamatuji se, kdyz pred lety par stovek ciganu odeslo do Anglie, jakysi jejich vladni urednik nas kritizoval za rasismus. President Havel, ackoli takovato zalezitost nepatrila do jeho cinnosti - pokud by se vubec reagovalo, tak tedy z ministerstva zahranici - se omlouval. Slovenska vlada v podobne situaci takova narceni razne odmitla. K soucasne situaci by se mela vlada vyjadrit s raznym odmitnutim takovych hodnoceni.

5 0
možnosti
Foto

R^ Osobně se domnívám, že právě takovými "zprávami" demokracie v podstatě končí.

17 1
možnosti
ZH

Ano, kritiku zakázat jako nedemokratickou, pokud právě nekritizuji já ;-D

0 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS