Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co dodat? Je tristní, když se "pravicová" ODS stane po relativně slušném výsledku ve volbách hloupějším béčkem straniček, co už příště ve sněmovně ani nebudou. Ještě tristnější je, že když se mi na facebooku objeví sponzorovaný příspěvek, tak bych při přehlédnutí autora měl potíže rozeznat, psal-li ho Fiala, jeho místopředsedkyně, Hamáček, Bohouš Sobotka, Gazdík, Bělobrádek, Feri, mladej Stropnický nebo Táňa Fišerová...

0 0
možnosti

J51a82n 57R34á22ž

28. 3. 2018 21:24

Panoptikální trio Fiala - Staňura - Uždenija v posledni době často doplněné komediální figurkou Němcovou,nemůže aktivovat přízeň pravicové části veřejnosti směrem k ODS.

Čím dál jasněji se rýsuje, že jedině nová strana, založená odvážnými, nazorově pevnými lídry, může být nadějí pro obnovu české pravice. V.Klaus ml. se chová jako solitérní neřízená střela a tedy jedním z lídrů strany podle mne být nemůže.

PS. Souhlas zejména s citovanými diskuzními názory.

0 0
možnosti

S vaším článkem ODS, vzpamatuj se! plně souhlasím.R^

Jen si dovoluji poopravit, že ODS nikdy nebyla a i v současnosti již vůbec není konzervativní. ODS byla vždy liberální resp. snažila se o čistý liberalismus (alespoň za Václava Klause), dnes a v posledních letech se posunula směrem ke středovým voličům.

To ale nic nemění na kvalitě výše zmíněného článku.

1 0
možnosti

za tohle bude jisto jiste velkolepa pochvala od pana Hajka

0 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 15,48
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/