Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby byl Vaclav Klaus tak kvalitnim politikem v pozitivnich vecech jako umi byt v kritice, tak uz jsme ekonomicky Nemecko dohnali. Bohuzel neni.

1 3
možnosti

J36o69s69e11f 52P76o31t44r

25. 2. 2018 9:49

Pane Břicháček,

jste zase jeden z falešných proroků, kterých se zde na síti vyskytuje "neúrekom" a jejich cílem je rozvrátit stávající systém. Co si tím slibujete?, Hodláte vstoupit na politickou dráhu? a potřebujete nekritické, primitivní voliče?

Škoda, že jste nezažil skutečnost před 1989. Hranice zadrátované, pokus o jejich překročení pouze pod hlavní samopalů a krvavých rotwailerů, jen známí a známí známých dostali bankovní příslib a povolení k vycestování. Já sám žiji několik km od rakouských hranic, dostat se tam bylo těžší než vyletět na Měsíc.

Svět se změnil, a bohatá Evropa nemůže ignorovat uprchlíky ze zemí pod vlivem klimatických změn. Jen v českém zapáchajícím rybníčku se žádná změna nekoná. Až se jednou stane zaostalým a nenávistným skanzenem pak to bude vina vaše, a vám podobným.

2 10
možnosti
Foto

Pletete si dvě věci. Volné cestování a hraniční kontroly. Američané mohou cestovat, kromě výjimek, kam chtějí, ale své hranice si hlidaji.

4 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,10
  • Průměrná čtenost 1237x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/