Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A já zase doufám, že ta prolhaná, lstivá a intrikářská příšera z Hradu zmizí. Dalších 5 let se Zemanem si neumím představit...brr. Je třeba vyvětrat Hrad, naše mozky i srdce a stát se opět normální sebevědomou a upřímnou evropskou zemí.

0 0
možnosti
Foto

Pan autor asi studoval právní řád evropské unie v Moskvě.

U tak vzdělaného člověka, jakým se nás snažíte přesvědčit, že jste, nenacházím ani trochu objektivity. Např. co říkáte na to, co se teď provalilo kolem financování Zemanovy (ne)kampaně?

Mynář, Nejedlý - vše OK? Ovčáček? "Alternativní" pravdy, které MZ pronesl?

Bylo to tu mnohokrát uvedeno, ale nic. Nevidím, neslyším. Nezaváhám.

A to všechno zadarmo?

Rv

2 6
možnosti

J70i40r71i 21D31v15o15r13a52k

26. 1. 2018 18:06

Vazeny jmenovce. Muzete mi prozradit, proc do toho tahate Moskvu? Vzdyt provozovat rektalni alpinismus je hnusne, at se jedna o Rusko nebo Brusel, nemyslite? To, ze se snazi lobovat pro ceske firmy v Rusku nebo Cine je pro me jasny plusbod!

2 2
možnosti

prave proto, ze styl Milose Zemana znam vice jak 28 let (Bamberg, olovo, utajena lanska schůzka s Chovancem a Haskem, atd atd) mu svuj hlas v teto prezidentske (ani predesle) kampani nemohu nemohu

7 2
možnosti

oprava: nemohu dat

0 0
možnosti
Foto

To je ,,vo tom" M.Z.?8-oNejni to ten, co ho v první přímé volbě dostal ,,nějakej voličskej póvl" na hrad? Ten, co si tak vychutnal ty, který si svrhli svýho premiera, aby si to kormidlovali ,,tím správným směrem, jako třeba jádro, atp., a von se ,,drobet" bál? Ten, co donutil kluky ze socdem. aby se srovnali, když chtěli mít svýho premiera? Ergo ten, co má všechny možné tahy i varianty vždycky promyšlený dávno dopředu?A eště ke všemu by v tom chtěl pokračovat? I když to už vlastně, a opět, udělal, atˇ už volbu vyhraje či nevyhraje? Nojo, no. Tak jestli je to von, tak tó teda;-D

2 3
možnosti

R^Raději to dál na jistotu, než marionetě vedené na provázku řízeném svazáckými a pionýrskými levicově liberálními bruselskými falešně provoněnými altruisty.

7 5
možnosti

....bravo, zplodil jste naprostý extrat hlouposti;-D;-D

3 4
možnosti

P66e37t82r 47J49í36l72e85k

26. 1. 2018 15:05

Nevolím MZ právě proto, že jej znám tak dlouho...

13 3
možnosti

Zajímavé, vidím to jinak, na Brusel jen poštěkává zdálky bonmoty a nikdo s ním nemluví, jeho nebližší spolupracovníci jsou totiž bezpečnostní riziko, ať podporuje kohokoliv nemá to na kariéru onoho člověka vliv, protože MZ nikdo neposlouchá. Ve vztahu k Rusku a Číně jen nahrává sobě a úzké elitě vyvolených, pro ČR měly jeho výlety spíše negativní vliv, investice nic.

11 6
možnosti

J71a11n 73R29á19ž

26. 1. 2018 14:46

Všechny debaty jen ve mně utvrdily v přesvědčení, že Drahoš na funkci nevyššího ústavního činitele státu nemá ani osobnostní, ani politické vlohy a Zeman, už kvůli svému zdraví, by už prezidentem neměl být.

Vzhledem k tomu, že negativní volbu odmítám, nezbývá mi, než k volbám nejít.

PS. Zjistil jsem, že je nás se stejným názorem víc, což o mnohém vypovídá.

4 7
možnosti

Mě mrzí, že předvolební besedy se možná podcenily. Asi by byl možná daleko příznivější jako kandidát na prezidenta se svými zkušenostmi z politiky Fischer než nic neříkající Drahoš. Ale dopadlo to jak dopadlo...myslím, že jestliže Drahoš zvítězí, bude se prezentovat jak silný, sebevědomý vítěz.

3 0
možnosti

J24i24r59i 72V77r56a84b87e75c

26. 1. 2018 14:22

Já už jsem volil. Samozřejmě ne selsky, ale lidsky - pana Drahoše ![>-]EU

16 3
možnosti
Foto

Zapomínáte, že většina současníků měla u svých předků střevíce z lýčí. Jak Vy, nevím možná to u Vás byy třeba pruské škorně, či tak;-)

1 4
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 14,88
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/