Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Tak nějaký ten Czexit či zaříznout rozumnou integraci Evropy jsou nesmysly ale přesto si myslím, že odpor proti nesmyslným kvótám a děravým hranicím - my , Slovensko, Polsko, Maďarsko, trochu Rakousko a brblání v Bavorsku - určitý úspěch měl. Jen vytrvatR^

4 0
možnosti
KC

Multikultura dostává trhliny a jedině správné, co můžeme udělat, je pomoci jí rychleji do hrobu. Kdo je dnes ještě trochu při smyslech, pochopil, že tato umělá, sebevražedná ideologie není pro bezpečný, svobodný a barvitý život vhodná a je třeba ji v zájmu návratu zdravých poměrů poslat zpátky, ke všem čertům.

10 0
možnosti
Foto

Myslím si, že takového sofistikovaného rozboru tady vůbec není ani třeba a stačí jediný důvod nezdaru - Jde od samého počátku o naprosto nesmyslnou a nedemokratickou totalitní pitomost bez jakékoli šance na úspěch!

Prostě (obrazně řečeno) - pokud nějaký blázen mající téměř neomezenou obrovskou moc nařídí, že je třeba, aby součástí letadel v celé Evropě byla povinná výbava parním motorem (protože ho vyváží Afrika a jsme prý povinni ho převzít a využít v leteckém průmyslu) a kdo ho do letadel nenamontuje tak bude potrestán, pak je třeba takového blázna nikoli poslechnout, ale co nejrychleji zbavit moci!

8 0
možnosti
ZV

Z57u53z41a14n11a 85V76a79s48s

21. 9. 2017 20:20

Veľmi jasne popísané fakty. Skutočne sa nikomu zo zúčastnených nie je čo diviť. Prekvapený je asi len total bl..c, teda vlastne Juncker.

8 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 14,88
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/