Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

- převrácené důkazní břemeno představuje zpochybnění práva na spravedlivý proces.

Muzete mi tuto svoji tezi vysvetlit?

0 0
možnosti
TH

Jako odbornik "Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé"

Zdroj: http://brichacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605516

0 0
možnosti
JV

Pane Břicháčku, nepřála bych vám, aby se jednou rozhodovalo o tom, komu připadnou vaše děti do péče po vašem rozchodu s partnerkou. Jako muž budete mít minimální šanci. To se vám ten gender bude najednou sakra hodit.

2 0
možnosti
TH

R^

Hosi stale hovori o genderu a ani to netusi. Top je furt dokola...

1 0
možnosti
JV

Tak ještě jednou, pane Břicháčku, po miliónté. Feminismus je o tom, kdo má přístup ke zdrojům a k rozhodování. Dívejte se trochu pozorněji na zprávy, kdo zasedá v grémiích. Vygooglujte si statistiky, kdo vlastní nejvíc majetku. Informujte se o chudobě ve světě, o obřízce, o vzdělání, o tom, kdo koná většinu fyzické práce. Počítejte přitom ženy. Pak se ozvěte.

1 0
možnosti
JB

J33a16n 62B47u82r92d17a

23. 5. 2017 2:28

Antidiskriminační regulace nemají bez převráceného důkazního břemene smysl.

0 0
možnosti
FL

To je dlouhý :) Všimli jste, si že mezi prezidentskými kandidáty je nějak málo žen? Co s tím asi bude dělat Brusel, už by měly být nějaké kvóty

0 0
možnosti
TH

Zatim to vetsinou genderove zastali muzi. Cim to je? Co myslite?

0 0
možnosti
LC

Oni jim ten gender noví evropané, v historicky krátké době, vysvětlí. Stačí počkat až jich bude více než malé množství. A rozhodně to nebude trvat staletí. Ještě tato generace bude žít v komunismu ... co to kecám, to bylo heslo mé generace ... ještě tato generace bude žít ve šťastné, multikulturní, genderově naprosto vyvážené společnosti.

1 1
možnosti
VK

Článek odpovídá mojí představě o duševní úrovni a pomatenosti politiků a úředníků Evropské unie.R^

1 0
možnosti
PB

.... žišmarjá, je to moc dlouhý !, -ale ve zkratce,- já vosobně to vítám a vočekávám, že mi konečně první gender dlaždička položí chodník před barákem a druhá gender motyka mi na dvorku vykope studnu,- ...... se samozřejmě v rámci vyváženosti přesunu k plotně a postarám sa vo jejich občerstvení,- chleba se sádlem a s cibulou je moja spoecialita V!

0 0
možnosti
JV

Tak ještě jednou, Antoníne, po miliónté. Feminismus není o tom, kdo pokládá dlaždičky a pracuje v dolech. Nýbrž o tom, kdo má přístup ke zdrojům a k rozhodování. Dívejte se trochu pozorněji na zprávy, kdo zasedá v grémiích. Vygooglujte si statistiky, kdo vlastní nejvíc majektu. Informujte se o chudobě ve světě, o obřízce, o vzdělání. Počítejte přitom ženy. Pak se ozvěte.

1 0
možnosti
Foto

Ale orgány evropské správy mají v mnohém pravdu, nyní v 21. století se už opravdu nemůžeme řídit stereotypy našich prarodičů. To bychom to dopracovali. U mých prarodičů o všem rozhodovala babička, dědeček byl pod pantoflem. On uklízel, umýval nádobí a vykonával domácí práce. Babička prováděla těžké manuální práce. Ona byla dominantní, dědeček submisivní a to je v rámci genderové vyváženosti nepřípustné. Takže nyní to s pomocí EU napravíme a postavení nynějších mužů a žen bude vyrovnané.

3 0
možnosti
AR

Bohužel nedojde k vyrovnání mužů a žen i přes případné námitky multikulturního pro genderového vedení EU. Totiž genderoví aktivisti dosud nezajistili to, aby i muži mohli rodit děti a je kojit!! Navíc feministky nejsou schopné muže oplodnit!! Je neuvěřitelné, že přírodní zákony tuto pokrokovou metodu nového života 21. století neberou na vědomí;-D

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS