Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak mi to prohlášení silně připomíná závěry komunistických sjezdů. ;-D

0 0
možnosti

"V nerozborném svazku socialistických států vytrváme v boji proti světovému kapitalismu a po boku Sovětského svazu vybudujeme lepší a spravedlivější společnost." Bla, bla, blablabla... Dělalo se mi z toho špatně už tehdy a dnes je to stejné. Pryč z EU, dokud není úplně pozdě!;-€

0 0
možnosti

Pekne, bohuzel smutne shrnuti.

0 0
možnosti

60 výročí.

Takže správně završení 12 pětiletky, soudruzi ;-D;-D

0 0
možnosti

P15e10t10r 68G61r54u41b31e29r

29. 3. 2017 12:31

Už si nakonec začínám říkat, že právo šária a muslimové udělají konečně v Evropě pořádek. Současní politici pořádek udělat ani neumějí ani nechtějí. Mým největším přáním se stává, aby první uřezané hlavy byly jejich.

0 0
možnosti

Nemate pravdu autore. EU neni bez reflexe a iniciativy. Zaverecne prohlaseni neni vsechno. Probirala se tam take idea tzv. dvourychlostni Evropy. Byl to napad, ktery prisel od 4 statu - samotnych zakladatelu EHS. Strucne: Ti jimz se pravidla nelibi, nemusi je respektovat a mohou zaradit 2.rychlost. Pro Visegrad jako usite !

1 2
možnosti

J68a87n 83S54o13u14č97e82k

27. 3. 2017 10:16

R^ Přesné. Zcela mně to připomíná obdobná prohlášení našich politiku v době před 30, 40 lety " Se Sovětským svazem na věčné časy vybudujeme světlejší zítřky". Británie z tohoto spolku již prchla, další státy budou nepochybně následovat.

9 0
možnosti

Zkrátka žvásty politiků. Jako obvykle. Nevím, co Vás na tom překvapuje. :-)

0 0
možnosti

Lidi, co se tady čílíte a hádáte...?

Vždyť o co šlo - v pátek audience u papeže (no, zkuste si domluvit audienci u hlavy církve, ale když je v Římě summit...). V sobotu, až se všichni vyspinkali, hodinka neformálního klábosení, vč. podpisu už dávno připraveného a všech konkrétních náznaků zbaveného prohlášení (stačil ten trapas před lety s doháněním USA), potřesení rukou a především hromady fotek každého s každým - když jsem na výletě, tak se fotí vzpomínky, bůhví, jak to bude za rok... Pak se dobře naobědvat, udělat se důležitými a zpátky domů za rodinami.

Akorát... 24 h v Římě, není to proklatě málo?!

2 0
možnosti

Schazi jenom ze "....dozeneme a predezeneme americke valecne stvace....", aby to znelo jako uvedomela vyzva ze starych dobrych casu tabora socializmu a miru.

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS