Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jenom čekám, kdy nám EU stanoví i normy na člověka a určí tu správnou rasu. Oni k tomu Germáni měli vždycky blízko a latentní nacismus v nich trošku dříme ve všech. Jen by dneska nebyl nordickým vzorem modrooký blonďák, ale spíše s nědý tvor s nízkým čelem a dle Darwinovy teorie o tři řády zpět , na jeho vývojové tabulce.

0 0
možnosti

..... jóóó, eko systém, to je sviňa, ešče ty vejslužky ze zabijačky - taky pěkný svinstvo mazat sousedovi hubu mastným,- ale vůůůbec největší bordel je s tema svíčkama, to bude mít jednou nedozírný následky pro celou unijuVEU !!!

7 0
možnosti

Dalši plzeňký student?:-)

1 2
možnosti

Soubezne s vyhubenim invaznich zivocisnych druhu probiha podle planu komise EU nahrada puvodniho evropskeho obyvatelstva novym druhem homo sapiens, ktery se zda lepe odpovidat predstavam bruselskych socialnich inzenyru.

10 0
možnosti

J28a68n 95P56a48l70l22a60s

31. 7. 2016 21:57

Dobrý večer, za veverku Pallasovu budu bojovat!

13 0
možnosti

Tak jistě, vdyť je to v rodině.... držím palce.

4 0
možnosti

Stačil mi první nesmyslný odstavec. O ekologii a etologii invazních druhů nemáte ani páru, ale píšete o tom blog.

4 8
možnosti

Tak nám to paní Kaufmanová vysvětlete - co je na tom odstavci nesmyslného?

1 0
možnosti

Šmarjá, oni chtějí vraždit Chipa a Dalea? 8-o No ne, tady už končí každá sranda, u nás je, pochopitelně, také jezírko, u dětského hřiště, kam chodí rodiny s dětmi krmit nutrie, a nevím, jak by chtěli vysvětlovat, že se musí místní atrakce zrušit. I vrána vadí?? Ibis?? Není to ten, co nedávno ulítnul se zoo, a pak se s velkou slávou lovil?

1 0
možnosti

Nebojte, EU vám tam k jezírku u dětského hřiště nasadí jiný, tentokrát žádoucí druh, takže děti budou krmit dál, ale Eritrejce.

2 0
možnosti

Evropu čeká zajímavá budoucnost:

Po městech se budou potloukat zlověstné gangy líných Afričanů, které se budou střetávat s hlídkami muslimů střežícími dodržování práva šaría v Evropském chalifátu a zbylé původní evropské obyvatelstvo bude intenzivně bojovat s mývalem severním, veverkou popelavou, krabem říčním....

Tak to je obraz jak od Hieronyma Bosche.

23 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 15,52
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/