Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J85a75n 53R50á86ž

14. 9. 2015 19:05

Hysterické projevy Junckera a ostatních eurokratů, včetně Merkelové, jen  vyjadřují bezradnost a blížící se  konec jejich eurovlády. 

Vzpomeňte si na Jakeše. Ten taky  blábolil nesmysly  v době, kdy i jeho souvěrcům bylo jasné, že jsou u konce s dechem.

0 0
možnosti

J74a10n 22R90á70ž

14. 9. 2015 19:06

Nejprve jsem asi desetkrát kliknul a nic. A najednou je to dvakrát. Stává se Vám to taky nebo si mne cenzor vychutnává.

0 0
možnosti

J41a45n 76R88á91ž

14. 9. 2015 19:04

Projevy Junckera a ostatních eurokratů, včetně Merkelové, jen  vyjadřují bezradnost a blížící se  konec jejich eurovlády. 

Vzpomeňte si na Jakeše. Ten taky  blábolil nesmysly  v době, kdy i jeho souvěrcům bylo jasné, že jsou u konce s dechem.

0 0
možnosti

Mě by zajímalo,jestli to čtou eurohujeři a rusofobové typu Peszyńského,Zieglera a Václavka,kteří na straně jedné kritizují Rusko a Čínu za nedostatek demokracie,a mají pravdu,i když ty emoce jsou extrémně přehnané,ale na straně druhé jim nevadí,že EU se chová nedemokraticky a levičácky.Zvláště se tomu divím u p.Zieglera,který se rád vydává za konzervativního křesťana.

3 0
možnosti

Juncker nevi o cem mluvi, anebo moc dobre vi a chce zamerne znicit Evropu. Please, rozsirujte dal, at lidi vidi a vedi co za podvody se dejou s emigrantama, vetsina novin to taji >>

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

0 0
možnosti

P88e61t32r 97K80ř42í38ž

11. 9. 2015 16:12

Junckerův citát: "Nechci Evropu, která stojí na okraji historie". Jenže přesně to Evropu čeká. Statistiky OSN údajně uvádí kolem 90% imigrantů na dávkách, což je neudržitelné. Přitom na tyto dávky vydělávají většinou původní Evropané či jiní ne-muslimští (např. imigranti z Asie). Co Evropu čeká s rozšířením islámu a tedy stavem, kdy ženy nemají prakticky právo samostatného rozhodování, samostatného pohybu ve společnosti a většinu času musí trávit péčí o početnou rodinu, jejíž část musely předtím porodit? Tedy až bude společnost připravena o produktivitu celé poloviny všech svých mozků i rukou? Přijde ekonomický pád. Euro se postupně stane vysmívanou měnou. Islám zničí vše, co Evropané vybudovali, čeho dosáhli.

2 0
možnosti

Tak ještě chybí úvaha o "bojlerech" a jsme zpátky v minulosti :-P

2 0
možnosti

Situace je podobná jako v osmdesátých letech kdy se rozpadal socialismus, kde komunisté pořád si mysleli ... . Dnes dochází na západní část Evropy, kde byl původně odborářský socialismus se pádem železné opony transformoval na multikulturní  pseudohumanismus.

Postačí si uvědomit toto nejsilnější strana v EU a v Německu je CDU CSU - křesťanští demokraté ( Merkelová ) a sociální demokracie ... . 

Tím je pro nás EU a západ v podstatě odepsaný jako dříve komunismus.

Dnes není potřeba rozebírat to co je už dávno známo, ale občansky aktivně pracovat na nové Evropě tzv. Visegradské Evropě, kde máme možnost spolupráce, vlastní ochranu vnějších hranic a dále se to může transformovat do silného a tvrdého postoje vůči EU a západu.

Je potřeba tlačit na naše politiky a spolupracovat s občany okolních zemí k silnému spojenectví v rámci Visegradské Evropy.

Zde je potřeba podpořit premiéra Sobotku aby necuknul a byl schopen jako sociální demokrat ustát tlaku 24 zemí jež půjdou proti Visegradu.

V tomto prostoru můžeme hodně řešit :-).

4 0
možnosti

J17a67n 32R39á48ž

11. 9. 2015 13:55

Z toho co pouštějí do světa Juncker, Merkelová a další, se dá rozpoznat, že si uvědomují jak jim "teče do bot". Kdyby nešlo o vážné věci, tak by působilo komicky, jak Hollande dělal zpočátku machra, vykřikoval do světa , že Francie nesouhlasí s kvótami, že bude selektovat uprchlíky a pod. Pak mu Merkelová vysvětlila, že je na stejné lodi s Junckerem, Tuskem, s ní a dalšími na Unii politicky závislými a připomněla mu důrazně, že kapitánem té lodi je ona. A hned otočil a zcela popřel to, co říkal zprvu. Fakt je celé vedení EU jen spolek šašků a hlavně zmatkařů, kteří neví jak dál. A proč tedy s nimi sdílet stejné cirkusové šapitó?

7 0
možnosti

Já se domnívám, že Hollande upravil svůj postoj ke kvótám proto, že mu vysvětlili, že takovým postojem ztratí místo mezi lídry ...

1 0
možnosti

Obdivuji autora, že byl schopen to jednak sledovat a jednak i tom napsat. Mě je na zvracení už z té první Junckerovy věty

6 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 15,48
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/