Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

je to dobrý, ale proč si ten závěr tak shodíte těmi žvásty o postpubertálních studentících? pak ten článek vypadá celý jako ublížený ukřivděný výkřik, ani zeman, ani klaus, ale lux

1 4
možnosti
PS

P88a57v37e51l 10S95y41c55h58a

21. 1. 2013 22:57

pak ten článek vypadá celý jako ublížený ukřivděný výkřik, ...

No...

1 4
možnosti
TN

Stejně je to neuvěřitelné, jak ta lidská paměť funguje.

Vždyť Vy to máte s tím Zemanem úplně stejně jako spousta chlapů s vojnou - špatné se zapomene a zůstává spousta legračních historek.

Od pasáže: "Díky konstruktivnímu přístupu Zemana byla tehdy dojednána jakási první „opoziční smlouva“ pod patronátem Havla – tehdy nikomu nevadila – a vláda mohla po nějaký čas fungovat. ČSSD v těch časech projevila kus konstruktivního, státnického přístupu." už jsem se nemohl ubránit smíchu. Pardon.

4 6
možnosti
TN

Mimochodem, ten článek v "Téčku" byla fakt pecka.

Jenom nějak nemůžu uvěřit tomu, že jste si ho v sedmi letech užil podobně jako já v devatenácti.

5 0
možnosti
PV

Pěkný článek. Já jsem byl taky volič zcela jiné strany než ČSSD, ale Zeman se mi z nějakého neznámého důvodu zamlouval (že by charisma? smysl pro nadsázku a humor? v té šílené politice...). Pamatuji, jak mi pila krev slova o spálené zemi, on to ovšem viděl mnoho roků před námi. My to vidíme až několik posledních let, za úřadování Kalouska.

11 6
možnosti
VT

aha... že je všechno na houno, ale věděli už tak před tisícem let, ne? to je teda program ;-D

2 3
možnosti
PS

P96a89v89e90l 71S37y22c90h59a

21. 1. 2013 22:53

To nás opravdu nepřekvapuje;-D

3 6
možnosti
MJ

COOL

a IN. Fenomén stáda. Představme si hypotetického studenta, který je ve

třídě obklopen COOL a IN spolužáky, kteří volí Karla. Pokud by takový

student projevil velkou odvahu a přišel do takového stáda s jiným

odznáčkem, bude "zkonzumován", vysmíván celým okolím. Mohl by se i stát

obětí šikany, protože zfanatizovaná smečka má IQ stejné nebo nižší, než je IQ nejhloupějšího člena. Někteří studenti možná neprojeví takto upřímnou odvahu, vyžadující opravdu silnou osobnost, ale naoko se ztotožní se stádem a poté ve volební místnosti projeví v soukromí a bezpečí za plentou svobodnou vůli.

10 5
možnosti
PV

Nejen COOL a IN, řekl bych dokonce frikulín - FREE COOL IN  !!!

5 4
možnosti
MM

Kus života, že.:-) Miloše Zemana si vážím a taky jsem četl v Technickém magazínu roku 89 jeho článek, ale nějak ty prognosťáky nemusím. Si vemte Komárek, Čalfa, Klaus, Kočárnik, Zeman a kolem nich hejno estebáku a za totáče byl prognostický ústav  mozkovnou bolševiků, vše už měli naplanováno a jen čekali na příležitost. Když si promitnu, jak mluvili Komárek, Čalfa, Kočárnik a teď Klaus a Zeman, tak je to mnoho slov a mlžné vyjadřování k dané otázce a popíraní svých dávno vyřčených slov. To všichni maji společné.

4 5
možnosti
MD

No , skoda, ze to nevzali do rukou jini. Jenom se nevi kteri.

3 1
možnosti
PS

P48e59t93r 34S56k48á53c60e23l

21. 1. 2013 22:35

Pro odlehčení a informaci, tohle koluje po internetu:

President Dr. Edvard Beneš v r. 1947 Vážení spoluobčané! V nedávné době jsem podepsal historicky významné dokumenty pro naší Československou republiku, tj. dekrety presidenta ČSR. tyto dokumenty nám dávají naději, že se nebudou opakovat tragické události let 1938-39. vědom si neblahých zkušeností našeho národa, zejména z druhé světové války,zanechávám Vám odkaz, ve kterém Vás varuji před možnými pozdějšími požadavky na znovu osídlení našeho pohraničí sudetskými Němci, kteří byli po právu, na základě mých dekretů z naší republiky odsunuti. Může se stát, že mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou postupem času prohlašovány za neplatné. Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou "takzvaní čeští vlastenci", kteří se budou sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat a že budou nakloněni otázce jejich návratu. Nenechte se oklamat a návratu nedopusťte. Hitlerové odcházejí, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstává. Mohou se najít vlastizrádci, kteří budou opět usilovat i o odtržení Slovenska od České republiky. bylo by to pošlapání odkazu prvního presidenta ČSR T. G. Masaryka a jeho spoluzakladatele M. R. Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národů. nezapomeňte, že mé dekrety se týkají potrestání vlastizrádců a že mají trvalou platnost a potrestejte všechny vlastizrádce, ať je to kdokoliv a v kterékoliv době. Dr. Edvard Beneš, Praha, Květen 1947

R^

4 1
možnosti
MM

Mám z toho až husí skůru. Se nedivím proč byli v Sudetech znásilněny dívky, ženy, linčování starci, věšení vracející se vojáci domů, tolik hrůz a při tom právě prezident jim měl dát záruku, klidného odsunu a klíčovou roli měli mít četníci. Vždyť byli občané Československa. To, že odsun řidili ozbrojené bandy komunistických dobrodruhů, se smutně zapsalo do dějin našého státu. Vlastně ani nezapsalo, protože se stále o tom mlčí.Rv

0 5
možnosti
JC

J71i70r65i 67C95e15e

21. 1. 2013 22:35

Bravo, junge Bursch! Osobně si myslím, že na Hrad se náramně hodí oba pánové. Ovšem do kabinetu kuriozit. Samorost a Golem.

0 4
možnosti
WS

Váš příspěvek má hlavu a patu, musím souhlasit, ale nerad.

9 5
možnosti
PP

Jeden z nejlepších článků, které se tu v poslední době objevili. Velmi si cením tohoto názoru, protože i mne deptá mediální masáž proti Zemanovi. Ale to se dalo čekat.

10 4
možnosti
  • Počet článků 342
  • Celková karma 13,98
  • Průměrná čtenost 1226x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/