Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Preference ODS jsou mi buřt, nicméně se jim zákonitě sníží, pokud půjdou proti Klausovi ml.

7 5
možnosti
JK

Proč zákonitě ?

2 2
možnosti
LC

Popsal jste současnou ODS naprosto přesně. Jsou zmatení jako sáňky v červenci. A já, na rozdíl od vás, se domnívám, že i to Klausovo přirovnání bylo trefné a přesné.

12 4
možnosti
MK

Vy tu ODS ale musíte nenávidět. Nebo se jí snad bojíte?

Faktem je, že ve většině svých textů v poslední době kritizujete právě jen a pouze tuto stranu. Znamená to, že ostatní strany jsou naprosto bezchybné?

13 7
možnosti
ZK

Spíše je autorovi smutno, kam se ODS posouvá, nebo padá.

2 0
možnosti
PB

P21e94t81r 85B91u28r20i78a70n

14. 3. 2019 15:43

"Nadnesenost slov VK"...no vy něco říkejte o překorektnosti...tohle je právě ukázka slovní korektní fabulace v přímém přenosu.

Přirovnávat věci běžného života k židovskému holokaustu je neurvalé a primitivní. Lidé jsou na toto obzvlášť citliví a proto se nedivím ODS že takto okamžitě zareagovala. Ale mám pocit, že vy byste napsal kritický článek proti ODS i kdyby se proti tomuto vůbec neozvala. A mohl by mít naprosto stejný název jako tento, jen byste v něm tepal to, že se neozvala a neomluvila.

12 11
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 14,03
  • Průměrná čtenost 1233x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/