Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

A29d30a91m 65J46a24k88e35š

13. 2. 2019 16:41

Myslíte posilování ve smyslu: již druhé parlamentní volby po sobě se plácáme na konci pelotonu a přetahujeme so o výsledky s vymírajícími třešničkami?

Hlásí-li se současná ODS ke stejným názorům jako TOP 0,9, KDU-ČSL a STAN, pak její existence úplně ztrácí smysl.

7 2
možnosti
ZD

Posilování o půl procenta není důvod nazývat oprávněný smích hloupým. Zkuste se zamyslet kolik volebních období již nemohou prosazovat svojí politiku a co všechno prokaučovali nerozumnými postoji před a po posledních volbách.

Stejně tak je politováníhodné vidět jak svůj "oddechový čas" doslovně promarnili. Nedávno byl pan Fiala u poplivávaného pana Soukupa. Pan Fiala i jeho parta byli ukázkovým příkladem sebestředných kafemlýnků. Populista jak vyšitý se všemi atributy podle encyklopedie.

2 2
možnosti
Foto

Posílili e volbách o cca 4%, senátní volby posílili velmi výrazně, krajské volby posílili výrazně-to není půl procenta

1 0
možnosti
ZD

Dobře tedy s hlubokou omluvou se jim omlouvám. Volil jsem je od samého vzniku - stále čekám na dobu, kdy je budu moci volit zase.

1 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 13,34
  • Průměrná čtenost 1233x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/