Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak vše radikální je nebezpečné a hloupé.V čem je problém,má snad ODS předvádět stejně radikální a hloupé výkřiky jako Okamura,to by bylo opravdu velmi nebezpečné.Oběma proruským "vlastencum" Klausum jistě nikdo nebrání,aby založili tu "správnou" stranu....Klaus ml. tu možnost měl,ve spojení Svobodných a Realistu,ovšem předem se podělal strachem z neuspěchu.:-)

7 11
možnosti
JV

J50i71ř54í 77V16l86a42c55h

13. 2. 2019 9:59

Svobodní jsou mrtvý projekt, spojovat se s nimi je naprostý nesmysl.

5 0
možnosti
SB

Domnívám se, že právě tahle změna postoje ODS je příčinou toho, proč TOP09 bude mít problémy přehoupnout se přes povinných pět procent.

ODS se nám posunuje do sluníčkářských a eurohujerských vod. Tím pádem část svých voličů ztrácí, ale jinou část získává. Avšak vzhledem k tomu, že sluníčkářů a eurohujerů není nevyčerpatelné množství, může ODS ty nové voliče získávat pouze na úkor topkařů.

Proto já jakožto zarytý odpůrce sluníčkaření a eurohujerismu tento posun ODS vítám. Tyto politické směry tím nejsou posíleny, protože pan Novák, paní Černá nebo slečna Lišková (náhodně vybraná příjmení jako příměr, nemíním tím nikoho konkrétního) sluníčkáři buď jsou, nebo nejsou. Vyplývá to z jejich uvažování, nikoli z toho, jak se chová ODS. Posunem ODS do těchto politických oblastí není sluníčkářský a eurohujerský tábor posílen, nýbrž rozdroben.

23 2
možnosti
Foto

Pro Vás mám klasickou radu: dejte si na své obydlí ceduli s nápisem "Tento objekt není členem EU a nebydlí tu žádní sluníčkáři."

A přirozeně nakupujte pouze zboží, které z EU nepochází. A budete mít klidný život. ;-D

5 16
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 1237x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/