Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

M60i63c43h95a13l 56H21a22u63f

24. 5. 2018 10:18

Jen doplním, že to funguje i v češtině.

0 0
možnosti
MK

Bože to je blud, nelžete prosím.

0 5
možnosti
JV

Jenom doplňuji postřehy ze strany výzkumníka.

- odpovědi "others" zpravidla nikdo nečte

- pokud je někdo čte, je na libovůli vyhodnocovatele, jak odpovědi seskupí

Kdysi jsme dělali opakovaný průzkum konzumace alkoholických nápojů podle značek. V kategorii "tvrdých alkoholů" jsme měli prakticky všechny velké značky, ale jenom minimum levnějších českých. Upozornili jsme klienta na jakousi českou značku, která ve spontánních odpovědích "others" byla na špici, kde skórovala mezi 5-8 %. Když jsme ji do další vlny přidali do seznamu, ocitla se rázem na špici s více než 90 %.

Takže se ukázalo, že rozdíl mezi tím, zda možnost nabídneme v byť dlouhém seznamu, a tím, když necháme respondenty možnost doplnit do pole "others" je nejméně jeden řád. A to se jednalo o celkem jasně definovaný předmět dotazování, jako je značka alkoholu.

8 0
možnosti
TB

Hezky napsáno. Jako kdyby se Kim ptal severokorejců, zda je lepší gilotina, nebo kulka.

7 0
možnosti
TT

Tak jsem jim to naservíroval. Taky jsem se podepsal, za svým názorem si stojím. Teď čekám, kdy se mně začnou dít divné věci... ;-)

1 0
možnosti
RO

To si jde takhle cestovatel pralesem a najednou narazí na kanibala. Kanibal na něj: "Smrt, nebo Bongo-bongo?" Cestovatel si říká, co může být horší než smrt? Asi to bongo-bongo risknu. "No tak to Bongo-bongo." Tak ho kanibal odvleče na pařez a tam ho nechutně znásilní.. Tak jde celej zničenej pralesem dál. Zadek ho bolí, když v tu chvíli narazí na 3 kanibaly a ty na něj: "Smrt, nebo Bongo-bongo?" Když se tak zamyslí, tak si říká, že by se to asi dalo zvládnout, je to pořád lepší než smrt. "Tak teda bongo-bongo." Tak ho odtáhnou na nedalekej pařez a tam ho zase neuvěřitelně všichni 3, po jednom znásilněj. Když si to šlape pralesem celej rozbolavělej dál, tak potká jenom 2 kanibaly, ale ty mu nic neříkaj a dovlečou ho do kanibalí vesnice. Přijde k němu náčelník a povídá: "Smrt, nebo Bongo-bongo?" Cestovatel se tak rozhlédne po celé té vesnici a vidí stovky těch kanibalů, povzdechne si a říká: "Tak to radši tu smrt." .. Náčelník na něj. "Dobře. Zemřeš strašnou smrtí Bongo-bongo."

10 0
možnosti
AR

Ať je to tak či onak, můžeme být rádi, že v EU jsme. Kreml a Mongolové jsou proti!!

2 6
možnosti
Foto

Rádi jsou tací, jako vy, kteří nedokáží přemýšlet v širších souvislostech. Tak si to ještě chvíli užívejte.

6 0
možnosti
JL

nejlepší je ta poslední otázka - a o tom to je.

0 0
možnosti
MB
JH

"je na čase rozhodnout, jaká by měla Evropská unie"

Nejlepší rozhodnutí: žádná.

5 1
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 1237x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/