Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

R^ Fízlovský totalitarismus je přece metou stávající komančské bruselské vládnoucí garnitury

0 0
možnosti
JL

Proc jste pouzil fotku zradce Curdy autore?

0 0
možnosti

A každý měsíc se bude vyhlašovat cena Pavlíka Morozova. To by mohlo být ještě úspěšnější než Babišovka, pardon, účtenkovka.;-D;-D;-D

2 0
možnosti
PK

Whistleblowing má dlouhou a úspěšnou historii v Anglii a ve Státech tento pískot pomohl odhalit praktiky Enronu, takže na tom nevidím zase nic tak špatného jako princip. Dokonce některé firmy ho v různých formách používají již delší dobu i v Čechách a viděl jsem to i v některých malých městečkách, tak proč ten odpor?

2 0
možnosti
MS

Protože mentalita angličanů se s mentalitou čechů nedá srovnávat.

1 0
možnosti

A to Fízl Brusel chystá ještě další svinstvo - jak nakládat s "dezinformacemi". Ale hlavně jsou to dotace, zlo, které pokřivuje ekonomiku i vztahy, čím nás Brusel zotročuje.

0 0
možnosti
PA

P55e69t44r 64A89g67u31l94á74r

27. 4. 2018 13:15

Opačný extrém z důvodu obavy o své místo je také špatný. Osobně nevidím nic špatného na tom, že budou "práskači", jak je nazýváte, mít nějakou ochranu. Pak už je na svědomí každého z nás, jestli se rozhodne to vylévání sudů s vyjetým olejem v lese na svého šéfa prásknout, nebo ne.

2 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 15,52
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/