Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli ono by nebylo rozumnější konečně začít volit opravdu pravicovou stranu :-)

2 0
možnosti
TP

Pokud o nějaké víte, tak sem s ní.

0 0
možnosti
LC

Smekám. Brilantní popis reality. Jen se obávám, že současní lídři ODS tohle nechápou a nikdy ani nepochopí. I pan Fiala, ač profesor politologie, se dal jen na politické příštipkaření. Inu, není mu shůry dáno. Tristní stav. Dokud nevygenerují nového Klause, nic se nezmění ... 10% +/-3.

4 3
možnosti

To je realita, jak jste to napsal. ODS působí dojmem že:koná v režimu "zoufalí lidi dělají zoufalé věci". Snad pod heslem Vzhůru do bezvědomí.

Občas někdo z vedení strany vykřikne něco populistického (jako zrušení EET), na co ví, že lidi slyší. Nejspíš jim jde jen o to nespadnout před příštími volbami pod 5%, aby se dostali na "zahřáté židle". Od voleb neprojevili nejmenší snahu něco dělat.

4 3
možnosti
JP

J23a84n 43P87a62l35l45a40s

12. 3. 2018 18:46

Ze zvědavosti jsem se podíval na Fórum 24. V záhlaví mají karikaturu nazvanou Služebníci Ruska. Fakt síla.

4 0
možnosti
MN

To je naprosto skvělý článek, doufám, že se dostane k co nejvíc členům ODS a zejména vedení ODS.

Já nechápu, proč si ODS jako jeden z hlavních úkolů dala odstranění EET, které má jednoznačně kladný vliv na výběr daní, když dnes obyvatele dusí spousta regulací a omezení přicházejících z Bruselu a podnikatele momentálně daleko více jako EET zatěžuje eurounijní gigantický nesmysl GDPR.

Náš parlament v současnosti přijímá a schvaluje zákony, omezení a regulace, které z více jako 80% jsou jen lokální implementace nařízení z Bruselu.

Proč se tohoto nechytí ODS a bojuje jen proti Babišovi?

5 2
možnosti
Foto

ale podle té fotky jsou na sebe pyšní:-)

2 1
možnosti

falešné sebevědomí...

0 0
možnosti
MC

R^Je pravdou, že spatřuji, jako jedinou tradiční parlamentní stranu KSČM. Ostatní strany díky slabé sametové revoluci jsou prorostlé tolik soudružením, že pokud by ODS s Babišem odstavila levicové ratolesti tím, že by vytvořili spolu vládní koalici, mohlo by to posunout Českou republiku správným směrem.

2 3
možnosti
JR

J84a73n 17R57á11ž

12. 3. 2018 15:26

ODS stejně jako ČSSD jsou strany, které už nemají šanci, stát se vládními, čímž myslím stranami, které mají na to mít premiéra. ČSSD už se to stalo díky Sobotkovi a ODS tuto šanci ztrácí díky zcela idiotské politice Fialy. Otázkou dneška pro ODS je, kdo bude příště volit stranu, která rezignuje na to být ve vládě a tak se aktivně podílet na realizaci svého programu?

4 3
možnosti
JH

R^

Je to spíše agonie...

ODS se stala okrajovou stranou samochvalného Fialy a hysterickch ý paniček - Udženija, Němcová...

7 5
možnosti
MC

R^V mnohém s Vámi souhlasím. "ODS Havlovatí." Jak pravdivé! Ten odklon doleva k Drahošově odboji je to co opravdu ODS a Evropě škodí.

5 1
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,61
  • Průměrná čtenost 1237x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/