Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Pane Břicháček je neuvěřitelně záslužné, že to sledujete. Ty věci co se tam pečou jsou opravdu často úplně zoufalé a nikdo to na občany členských států nekomunikuje. Naše nešťastná vláda k tomu přitom přistupuje tak , že buď "to je daleko a není jisté zda to vůbec bude" nebo " to už bylo rozhodnuto a nedá se s tím nic dělat" . A připomínám všem. Příští rok budou volby do europarlamentu tak je třeba se zúčastnit a volit odvážně, pravou rukou a odmítnout všechny dobře placené eurokývače.

0 0
možnosti
LB

Budeme-li do evropských institucí volit stále ty samé, nemůžeme očekávat jiné výsledky, než jsou ty současné. Je nepochopitelné, že to tolik lidí nechápe...

1 0
možnosti
TT

Je to ztracené - diplomacie už nepomůže, i kdyby se v Praze stal zázrak. A co je pokračováním diplomacie?

1 0
možnosti
Foto

J79o18s32e40f 68B45á54r52t74a

26. 10. 2023 22:45

Tak ono to tou Lisabonskou smlouvou neskončilo.

4 0
možnosti
JP

Pokud má EU fungovat - a to by měl být i náš nejvyšší zájem - nelze pokračovat ve stávajícím systému rozhodování. Nelze trvat na shodě dnes již 27 zemí, kdy jeden blokuje vše. Právo veta je třeba zrušit a najít jiný model. Nadpoloviční většina členů i obyvatel by byl zpočátku možná příliš velký zlom, ale dvoutřetinová shoda by mohla být již přijatelná.

0 5
možnosti
TT

Hujere, ES fungovalo dlouhá léta k velké spokojenosti obyvatel. Sakra, i ta Evropa jako taková tenkrát měla ještě ve světě jméno jako pokroková a bohatá.

5 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 13,34
  • Průměrná čtenost 1233x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/