Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jak to tedy je. Ten chlápek se nelíbí Marvanové /té se nelíbí ledasco/ nebo je nějaký problém s tou bizarní ezoterickou firmou jeho manželky? Jestli jsem to pochopil správně, tak jeho žena má nějaký byznys s nějakými ezo nesmysly a on to zaštiťuje tím, že jakožto kariérně vysoce postavený soudce na tom ezo přece jenom něco málo /nebo hodně/ je. Samozřejmě nemám nic proti pošukům, taky jsou to jenom lidi. Otázkou je, jestli mají být pošuci členy ÚS /možná ano, máme pluralitní demokracii a i pošuci by měli mít své zástupce/ anebo pan soudce žádný pošuk není a je to celé ždímačka na love momentálně mentálně slabších idiotů. V posléze uvedeném případě si myslím, že pan soudce žádný pošuk není, je to vykuk, a takových už je na ÚS myslím dost, dalšího netřeba. V rámci naplnění nutnosti zastoupení pošuků v ÚS laskavě vyberte někoho jiného. - - - Co pan Milan Kindl? Ten choval mývala.... kdoví jak to s tím mývalem měl.... myslím vhodný kandidát. Navíc proslavil práva v Plzni. Trošku za to i trpěl. Má teda žádoucí zkušenosti - je menšinový /doufejme/, byl popotahován režimem, beztak ho zkrátili v kariérní realizaci.... Lampasák by to měl zvážit. pan Kindl je ročník 1954, ještě při síle, sem s ním.

3 0
možnosti
JR

J19a17n 55R13á17ž

17. 9. 2023 17:42

Paní Jandová, podle mne správně níže napsala, že skrze prezidentem navrhované soudce se mnohdy zprostředkovaně útočí na Pavla. Je to špatně, i když to vnímám jako důsledek rozšířeného negativního vnímání toho, že máme tolik roků pro převratu v čele státu kariérního komunistu. Já k volbám nešel, ale v kontextu toho, kdo byl jeho konkurentem, se těm kdo Pavla volili, ani nedivím.

0 0
možnosti
MK

Vzal jste si prášky

1 1
možnosti
JN

J74a44n 41N20o47v20a63k

18. 9. 2023 9:10

Ne, ale vzal si penize.

0 0
možnosti
ZZ

Soudce má být nezávislý, a ne jít na ruku politické nebo mediální objednávce - a to na jakémkoliv stupni řízení naší justice.

O tom není pochyb, ale v praxi o této nezávislosti v praxi, všichni občas silně pochybujeme !!!

4 0
možnosti
ZH

Na pojetí spravedlnosti by jste se měli ptát účastníků kauzy H systému. A co dělá soudce ve volném čase? To nám má být jedno? Přece to vypovídá o jeho charakteru. Hodně špatně napsaný posudek, nepsal si ho pan soudce Simon nakonec sám? A pan prezident jen dehonestuje jeho úřad.

10 2
možnosti
Foto

A co děláte vy, ve svém volném čase?

0 7
možnosti
Foto

Karma, já myslím, že přes soudce, které jmenuje prezident Pavel, se útočí na něho samotného. Vypadá to, že aby jeho kandidát uspěl bez připomínek, bude muset jmenovat čerstvého absolventa práv, který nemá žádnou minulost. A ano, vím, že to není možné.

4 11
možnosti

Přesně proto se neměl přisluhovač komunistického režimu stát presidentem.

7 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 13,99
  • Průměrná čtenost 1233x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/