Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Tlachy, fráze, urážky....ale argumenty žádné. Určitě ale přitažlivé pro "bezmozky", kteří jsou přesvědčeni, že jsou chytřejší než celý svět.

1 0
možnosti
ZZ

V každém případě má autor pravdu, že Green Deal přispívá k produkci nemyslících, paranoidních stádových individuí, uzavřených do světa strachu a pocitu viny, poslušně přijímajících přiškrcování svobody i chudnutí. Proto je faktorem degradace lidské důstojnosti.

1 0
možnosti
PB

..... bych je degradoval ešče víííc,-aby jako věděli, zač je teho zelenýho údělu loket!,- ...... minus TV a PC, tablety a mobily rozšlapat, komplet odpojit el. sítě, auta-čluny-eroplány zabavit a sešrotovat, všecko z umělý hmoty (ropa!) roztavit!,- ....... a chrápat v jeskyni event. pod širákem, udržovat oheň, živit sa sběrem plodů a natěšeně slintat u louky se zelenou trávou a šťovíkem,- to voni chcou, po tem volají, to propagují, za to bojujou, - tak proč jim to nedopřát mírou vrchovatou,-žejo!

1 0
možnosti
JK

Napsat o vítězích hlasování v demokratické svobodné soutěži "chorobné blouznění paranoidních stádových individuí" je jakožto ukázka vašeho respektu k lidské důstojnosti naprosto, opravdu naprosto dokonalá!

1 6
možnosti
MK

Autor to vystihl naprosto přesně.

5 1
možnosti
JK

Odpůrci green dealu byli přehlasováni ve svobodných volbách. Říkat tomu chorobné blouznění paranoidních stádových individuí vám samozřejmě nikdo nebrání, ale je to stejné, jako když sedmiletý fakan prohraje čestný boj a říká "a stejně mám většího pinďoura".

0 4
možnosti
PG

Zkuste se zamyslet na tím, co pro co ti lidé hlasovali - zda znali všechny důsledky, zda jejich rozhodnutí bylo svobodné a dobrovolné a nebo byli vmanipulování strachem a či touhou nevybočit z hlásaného narativu. Bohužel asi 60% lidí neudělá či neřekne nic neco nedělá a neříká většina(test byl i demonstrován jedním psychologem na ČT v minulosti, zabýval se iracionalitou lidského chování, dále ukazoval, že máme tendenci druhé lidi, které neznáme, hodnotit podle vzhledu, pěkný dokument).

2 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 13,99
  • Průměrná čtenost 1233x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/