Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J49a27n 65R44á23ž

29. 6. 2022 19:30

Hezky napsané poděkování za to, co dobrého kardinál Duka ve své funkci vykonal.

KARMA!

2 0
možnosti
Foto

Že bych od něho potřeboval sjednotit a stabilizovat, jsme nepozoroval. :-P

1 0
možnosti

Jako agnostik si netroufnu hodnotit jeho přínos pro věřící, na druhou stranu oceňuji například jeho postoj k svobodě slova..

Svobodu slova považuji za jeden ze základních pilířů skutečné demokracie. Cenzura ale není jenom otázkou normalizace nebo nedemokratických režimů. Ani k nám nepřichází ze zahraničí. Přesto se s ní setkáváme dnes a denně v podobě autocenzury skrývané za korektnost. Je to také otázka volby partnerů do debaty, vyhýbání se určitým tématům. K určitým tématům je nám bráněno se vyslovovat, respektive vyslovit se můžeme, ale pak následuje mediální lynč, zostouzející, vyvracející a zesměšňující vyřčené, nebo rovnou mluvčího, aby byl zbaven hlasu.

(23.2.2021 Duka pro PL)

Karma za blogR^

6 0
možnosti

Je to váš pohled. Pro mě odchází neuvěřitelný pokrytecký ignorant bagatelizující znásilnění a vytváření dojmu, že násilník - příslušník ozbrojených sil - je vlastně také obětí, který sice nemá být zbaven odpovědnosti, ale oběť to - dle Duky - je. Knížecí rady o pepřácích v okupované vesnici daleko od pomoci nemá cenu dál komentovat, stejně jako rozhodnutí o interupci ze strany znásilněné. Jestli chtěl bránit boření konzervativních pilířů a základních stavebních prvků společnosti a konstant našich životů, tak svým článkem na aktuálně. cz je dokonale zbořil, přesně jako progresivisté proti kterým se vymezil.

3 2
možnosti

De mortuis nihil nisi bene! :-):-)

0 0
možnosti

R^ lidský článek, k panu kardinálovi snad jen to, že odchází z funkce s čistým štítemV

6 1
možnosti
Foto

Jestli jste mu jej pořádně očistil a přidal houkačku, tak ano. :-P

0 2
možnosti
Foto

I já ho v zásadě chválím.

Jen mě mrzí, že nevěnoval více pozornosti školství a církevním školám. Biskup Malý, který to měl v kompetenci, měl trochu jiné zájmy.

3 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 14,88
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/