Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Návrhy, směřující k posílení Evropského parlamentu nebo zostření postupu na ochranu tkzv. hodnot, by nic dobrého nepřinesly, proto je potřeba, podle politických špiček EU, v tomto směru i nadále pokračovat.

;-D

0 0
možnosti
Foto

To je přece historicky charakteristické. Kdo získá moc, snaží se jí rozšiřovat a upevňovat. A proto ve jménu zájmu občanů dojde k přenosu významných pravomocí, které více upevní nesmysly EP a EK realizované a budou ještě horší. Dojde k omezení práv jedince a k významnému posílení centrálního rozhodování. V kontextu s levicový směrováním vedení EU je to smrtelná kombin ace pro individuální práva a svobody.

4 0
možnosti
Foto

Mate pravdu. EU vznikla jako dobry projekt. Je to skoda, ze se takto posunula, protoze nejaky obchodni a pomahajici si svazek mala Evropa potrebuje. Jenze EU/EK uz absorbovala velke mnozstvi nekompetentnich nebo zkorumpovanych politiku lacnicich po moci na ukor mensich statu. EU uz zasahuje do vsech oblasti v rozporu se zakladajicimi smlouvami a puvodnim ucelem. Proto je treba smlouvy zmenit. Smer federalizace. Navic postupem casu EU ztraci svoji nezavislost na USA. Co rekne USA, zopakuje EU a vzrustaji ambice trestat odbojne staty a politiky. A u nase vlada? Bez komentare.

2 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 15,48
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/