Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi dobře pamatuji dobu kdy se zakázalo vše co souviselo s politikou ve školách stejně jako vyhnání podniků(a tím pádem i řemesel) ze škol ,což nám vtloukal do hlav opilec Havel.

Nyní se do škol pod hlavičkou TI a dalších neziskovek vrací propagace těch správných názorů od pohlaví po zelený úděl úděl z Bruselu.

Je čas se tomu postavit a vrátit do škol zdravý rozum i zdravé vzdělávání.

0 0
možnosti
Foto

Měli bychom to brát vážně a pokusit se to šílenství zastavit, jenže jak?

0 0
možnosti
Foto

Vzpomeňte na Marxe: každá teorie se musí prověřit praxí. :-)

0 0
možnosti

Tak ono už to takto v podstatě vyucovano je - takže zas taková změna to take není. Spíš se to stane oficiální a EU si potřebuje taky přihrát nějaké ty zelené bodiky. To se dá celkem pochopit. Doktrína liberalismu tj. svobody bez odpovrdnosti resp delej si ted co chces a zitra taky hlavne spaluj omezene fosilni zdroje ktere patri asi 0,001% populace jako i zbytek bohatstvi asi 0,01% populace uz naštěstí vyšla z módy. Proste toho CO2 z bublinek liberální párty je uz moc.

0 0
možnosti

To už tu jednou bylo. Vychovávat děti v duchu marxismu-leninismu, od školky až po vysokou školu. Ke konci svojí profesní dráhy jsem se styděla ukazovat svoje vysvědčení ze státnic, protože tohle tam trůnilo na prvním místě. No, a dneska to vypadá, že každý magistr či inženýr bude mít na prvním místě známku z klimatismu-enviromentalismu. To jsme to dopracovali.;-€

9 0
možnosti

ale v tomto má EU naprostou pravdu. je třeba od útlého věku environmentálně vzdělávat, aby nedocházelo k tak otřesným příkladům nevzdělanosti. Třeba jistá předsedkyně vůbec nechápe uhlíkovou stopu a klidně si letí z Blavy do Vídně soukromým letadlem. EK trvá na dodržování letištních spotů, takže Evropu křižují prázdná letadla tam a zpátky, aby toto pravidlo dodržela.

4 0
možnosti
Foto

To by ale měla EU své úsilí směrovat trochu jinam.

4 0
možnosti

Cokoliv z Brusele vypadne, smrdí na sto honů.

11 0
možnosti
Foto

A vidíte, pan Babiš to klidně podepsal. ;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS