Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Evropské právo říkáte ?

To, co na mě dosud přišlo z EU - že se to musí zapracovat do podnikových předpisů ........ byla jedna větší hovadina, než druhá.

Má tam někdo vůbec rozum ?

8-o

0 0
možnosti

Jiste pro vas.

Jiste uz jste si sam vymyslel sve jednotky fysikalnic velicin a samozrejme i prumery astoupani zavitu u sroubu. Ten metrickej system EU je preci uplna hovadina.;-D

0 0
možnosti

Reprezentanti EU jednali o opatřeních proti kolapsu počasí, vody a zemědělství. Vůdce Babiš, který vždy z klimatických opatření EU podepisuje všechno, co se mu předloží, se při té příležitosti předváděl s bezzubou kritikou.

0 3
možnosti
Foto

Možná bezzubá, ale pravdivá.

1 0
možnosti

Střídání času?Je vidět, že NEJSME svrchovaná země, která si určuje svoje zákony a musíme se podřizovat jiným.

Mám vdanou dceru v západní Austrálii (Petrh) a tam měli střídání času na 4 roky na zkoušku.Pak udělali referendu a většina lidí byla proti, takže tam čas už nestřídají a nikomu nevadí, že když přejíždějí do jiného státu v Austrálii, tak si musí seřizovat hodinky na ten čas, který je v tom státě.

A EU je horší než RVHP.To nám určovalo jaké máme vyrábět osobní, nákladní auta a lokomotivy a nelezlo nám do domácností.

EU nám leze do dámácností (vytahuje peníze z peněženky) a určuje kolik máme vyrábět zemědělských produktů (pročpak jsme museli omezit zemědělské produkty při vstupu?..no protože abychom nebyli soběstační v potravinách a museli dovážet produkty od nich).

Nyní budou jednat o tom, jestli budeme moci na vesnicích chovat králíky, protože králíkárna je klecový chov a ty jsou zakázané.

A věřím tomu, že za pár let nám zakáží na zahrádkách něco pěstovat, protože 100 lidí si nevyrobí lokomotivu, ale 100 lidí si vypěstuje každý 50 kg brambor což je 5 tun a o ty vlastně okrademe jejich zemědělce, protože nebudou mít zisk.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS