Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

R^R^ Zajisté správné a užitečné, ne-li nutné připomenutí stavu věci, vyhození mluvčího UK za vložený článek přesahuje veškerou míru. Ale jedna věc v blogu být neměla: čárka v úderné, závěrečné větě. :-(

2 0
možnosti
PM

P76e58t61r 77M40u42n40z90a58r

25. 3. 2020 18:57

Popravdě, kdybych byl zaměstnavatel nějakého tiskového mluvčího, tak by se mě moc nelíbilo, že pod mojí hlavičkou uveřejňuje své osobní názory. Ale třeba to měl domluvený, nevím.

0 1
možnosti
MS

R^ Zveřejnit v dobré víře článek (souhlasím s panem Braunem, že je pěkný) na největší internetovou žumpu světa jménem Facebook a ještě se podepsat jako zástupce třetí osoby může jen prostáček a ne mluvčí, který musí předem analyzovat a vědět jaké reakce vyvolají jeho slova u třetí osoby, kterou prezentuje. Jenže to je problém dnešních mluvčích a podle toho vypadá kvalita prezentace třetí osoby. Proto je třeba mluvčím hradu Jiří Ovčáček. Do doby, kdy bude chválit Čínu a kopat do EU a podepisovat se jako mluvčí hradu, tak bude jako mluvčí v poho.

Na celém sporu je komické, že předmětný mluvčí - odkázáním studentky na senát - dal jasně najevo, že nemá zájem urovnávat konflikt, který jeho přičiněním vznikl a je irelevantní jak dokonalý ten článek byl. Poslal ji na senát a studentka šla. Takže můžu jen spekulovat jaký průběh měl rozhovor s vedením. Jestli před urovnáním konflitku s genderovými levičáky upřednostnil svoji hrdost, tak výpověď zaměstnavatele - tedy školy - byla jistota.

0 1
možnosti
MS

Co kdyby někdo z obhájců Kukala zveřejnil úplnou komunikaci mezi Koukalem a kritiky? Je pohodlné napsat, co je mor. Co takhle napsat co je pravda? Jak to bylo? Z netu je patrné, že nebyl vyhozen kvůli článku v Metru.

0 4
možnosti
TT

Ale tak to byste chtěl po panu Břicháčkovi, aby změnil svůj jednoduchý a podle něj jediný správný pohled na svět!

0 2
možnosti
Foto

Ano máte pravdu. Ruský zakuklený neomarxizmus stříknutý neostalinizmem je jako mor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,22
  • Průměrná čtenost 1237x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/