Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J68a56n 74R50á42ž

6. 10. 2019 17:59

Být ekologický, si může dovolit jen bohatý stát. Proto o tomto "šprýmu" který ostatní svět nebere vážně, přemýšlí jen a pouze (zatím) bohaté státy.

K čemu ale směřuje EU, když zcela podlehla klimalarmistům , je cesta ke zchudnutí. EU nebude vyrábět auta,protože auta se spalovacími motory smrdí a jsou neekologická. Na výzkum a vývoj aut s alternativními pohony nebude mít v EU za pár let nikdo peníze. Elektroauta si bude moci koupit jen pár bohatých, což dřív nebo později vyvolá sociální bouře. Ale Asie bude auta se spalovacími motory vyrábět i prodávat klidně dál a v klidu vyvíjet do nich pohony třeba na vodík.Takže až Evropané vykopou z mocenských pozic ekofantasty , jakou se populisticky stala Angela Merkel či je dlouhodobě pološílená Annalena Baerbock, bude pozdě vrátit se k normálu, protože v té době budou asijské státy bohaté a evropské státy chudé. Do Evropy se budou hrnout bohatí Asijci, ne nýmandi z Afriky čekající na pečené holuby létající do huby, ale investoři, kteří Evropu ekonomicky a neekologicky ovládnou.

0 0
možnosti
PJ

Jenom by mě zajímalo, jestli za to něco berou nebo to dělají z přesvědčení?

Kolik člověk musí dostat za to aby se podílel na likvidaci vlastní civilizace?

5 1
možnosti
AM

Kdo tady koho a co likviduje, je mnohem složitější otázka, než tenhle váš rádoby vtipný výkřik...

1 2
možnosti
ŠM

v roce 1979 udělali Švédi velikou chybu,zakázali fyzické tresty dětí...takže její rodiče nikdo výchovně neproplácnul a tu greténku taky ne...a vidíte,kam to dospělo.....

7 0
možnosti
AM

Tak to je fakt hodně ubohé. Je mi vás líto...

0 3
možnosti
AM

Cituji: "V roce 2018 ovšem nastal zvrat, když se na celém Západě vzedmula – bez jakékoli zjevné příčiny ve vývoji klimatu nebo ve vědeckých objevech – nová vlna klimatického alarmismu."

To, že nic nevíte, je zřejmě jediný důvod, že můžete tvrdit takové bludy.

Například Velký bariérový útes postihlo v letech 2017 a 2018 gigantické "bělení", které zasáhlo 90% jeho rozlohy. 90%!!!! Letos vydala australská vláda prohlášení, že už se ho zřejmě nepodaří zachránit. Ryby sice ještě nad mrtvými korály chvíli zůstanou, ale během pár let zmizí.... VBÚ je velký jako Japonsko, byl tady 350 milionů let, přežil obrovské rozdíly teplot i výšky mořské hladiny, dokáže produkovat 35 tun živé hmoty na metr čtvereční a rok.

A je po něm...

A to je jen jeden z mnoha projevů neuvěřitelně gradující klimatické změny v posledních letech. V Artkidě je v průměru na některých místech i o 6 stupňů tepleji, permafrost měl podle propočtu a měření ruských akademiků začít tát po roce 2025 atd. atp. etc.

Takže laskavě přestaňte opakovat nesmysly Klause staršího, který je úplně mimo mísu, a zkuste se trochu rozhlédnout po světě.

Lidé se začínají bát toho, co se nezadržitelně blíží, a na čem má člověk jasný podíl...

0 4
možnosti
PD

tak pokud se to blíží "nezadržitelně", je celkem zbytečné proti tomu cokoliv dělat

5 0
možnosti
JH

J85a64k13u48b 67H88o11z21a

4. 10. 2019 8:33

Správně, zachraňme klima, i kdybychom na ty, co nesouhlasí, měli hodit atomovky. To by koneckonců mělo vést k ochlazení klimatu o hezkých pár stupňů...

8 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 1237x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/