Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za článek. Svoboda prostě buď je, nebo není.R^

2 0
možnosti

Myslím, že váš "případ" je velmi poučný. Jste vysoký státní úředník, právník. Český portál uveřejňuje zčásti snadno vyvratitelné dezinformace, z větší části (ten zbytek) je to čistý, bezobsažný, demagogický populismus pouze se snahou pro sebe něco získat (zpravidla vliv, i když velmi pofidérní - s autory jako Fiala, Malý a Vyoral).

Doporučuji každému nahlédnout, aby věděl odkyd přihází do parlamentu návrhy zákonů.

Pokud nevidíte důvod, proč se k blábolům typu "Benešovy dekrety nebudou ručit Němci, nýbrž sami čeští politici" vyjádřit (i třeba jenom vystoupením z tohoto spolku), tak je mi líto české státní správy (vás a vaší rodiny ne, to je vaše věc).

5 13
možnosti

Víc je mi líto nás, daňových poplatníků, kteří naivně doufají, že státní správa pracuje ve prospěch občanů a je spolehlivou jistotou v dobách různých turbulencí. Vlády přicházejí a odcházejí, zůstat by měla kompetentní a spolehlivá státní správa..., která cítí odpovědnost za stát.

Ale v blogu mě ještě překvapila informace, že vysoký státní úředník do své práce míchá i své soukromé názory. Doposud jsem se domnívala, že politická rozhodnutí (včetně návrhů zákonů) dělají řádně zvolení politici, kteří k tomu mají mandát a úředníci jejich návrhy pouze uvádějí do praxe.

7 6
možnosti

Nežijeme v devadesátých letech, žijeme v době on-line připojení k internetu.

5 2
možnosti
Foto

Tak. A matrice metrixů pohlcují do svých sítí kde koho. Ač naštěstí zdaleka ne všechny. Stačí být dostatečně blbuvzdorným. Ač jak komu;-)

4 1
možnosti

Od vysokého státního úředníka, jakým vrchní ministerský rada legislativního odboru ministerstva spravedlnosti nepochybně je, bych mj. očekávala naprostou loajalitu k českému státu. Spoluúčast na vydávání webů, které šíří dezinformace (de facto lži) a jež jsou monitorované ministerstvem vnitra, bych za projev loajality určitě nepovažovala. Takový státní úředník není pro mě důvěryhodný. To nemá se svobodou projevu nic společného...

5 17
možnosti
Foto

Co jsou lži a co ne, či dezinformace, rozhoduje kdo? Nějaký Bůh vševědoucí a všeznající? Nebo určitá politická linie, která nechce, aby jí byl nabourávaná její pravda? Pak je to pravda jen někoho a může být klidně i lží, protože sleduje jen svoje cíle.

21 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS