Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J15a78n 88H63u45r27y67c98h

15. 3. 2019 13:51

Zapšklá, politicky korektní a naprosto marná ODS.

řečeno výstižně, jsou nepoučitelní, !!!!!!!!!!

1 1
možnosti

Největší problém Klausů je, že pokud VKst. mohl ovlivnit EU, tak jen kecal a nic nezařídil. A teď oba budou tvrdit, že projekt EU je nanic.

Nedovedu si představit naši republiku s 10 mil. občanů, jak budou v globální ekonomice diktovat světu. Sorry jako

0 0
možnosti
Foto

Tak spolupracovník Institutu zapšklého a marného Václava Klause nemá rád ODS a vadí mu když vyhazuje okamurovce Václava juniora z poslaneckého klubu....pokud čtu reakce voliču ODS,těm to v drtivé většině nevadí a strana tím získá i další voliče.Je celkem zajímavé,že tu za juniora nejvíc bojují ti,kteří ODS skoro nenávidí....to mluví za vše.;-)

7 3
možnosti

No, dělal jsem si iluze, že poté co Fiala úspěšně stabilizoval stranu, ODS přejde do ofenzivy díky akčnějším a výraznějším tvářím jak VKm, Udženija atd..

Ale takto, jestliže se chce ODS zakonzervovat v této úzkoprse korektní a malicherné podobě, nezbývá nežli souhlasit s vašim nadpisem.:-/

5 1
možnosti

Domnívám se že ODS již měla převelikou trpělivost u VKm. ODS udělala dobře, že nevstoupila do koalice s ANO, jasně se vyjadřuje k členství EU a NATO. Pokud VKm nechce EU a NATO ať přestoupí k těm se kterými sympatizuje. Možná dostal úkol od tatíčka rozbourat ODS, když mu se to po svém odchodu nepodařilo, ale to je již spekulace. ODS, EU má mnoho chyb, ale pořád to není na její zničení. Já jsem optimista, Fiala není žádný rétor a viditelný vůdce, ale zatím se vyhýbá všem nástrahám byznysu a rozhodně umí myslet.

7 1
možnosti

VK ml. je jenom trochu nóblovější okamůrista, a to z více důvodů. Jinak, jsem rád členem Unie.

V současnosti se o Unii nevede racionální debata. V podstatě se pouze nálepkují lidé, plivou jedovaté sliny a používají falešná slovíčka, vzbuzují emoce, padají fráze nebo hanlivé výrazy jako nálepky bez obsahu. Co si třeba představit pod "hen takými slovy" bruselští neomarxisté? Velice užitečný, je myšlenkový test, který nabízí známý ekonom Tomáš Sedláček. Vyberte si jeden konkrétní problém co vám vadí na Unii a detailně jej rozeberte. Opravdu jde o rozhodnutí Unie nebo danou věc schválili představitelé členských zemí? Mluvíte o byrokracii Unie? Řekněte konkrétní věc z dílny Unie, která vás a vaše podnikání otravuje. Ostatně, rozbíjení Unie začíná výzvami politiků, aby lidé kupovali české zboží.

Kromě toho, aktivity Unie je třeba poměřovat nikoliv s něčím naprosto dokonalým (žádný lidský výtvor není dokonalý) ale třeba s racionalitou třeba.....českého státu. V srovnání s tím co činí čeští politici jsou nedokonalosti Unie naprosto marginální.

Marně totiž přemýšlím o tom, co by přineslo vystoupení z Unie. Snad, že bychom mohli svobodně pít bramborový líh ochucený rumovým aroma (vyráběný zahříváním pyrolyzního oleje ze dřeva s ethanolem, oxidem manganičitým a kyselinou sírovou, které od roku 2007 nebyli výrobci schopni nahradit něčím méně exotičtějším) a nazývat jej rum, pojídat pomazánku ze zakysané smetany pojmenovanou máslo,

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667033

4 3
možnosti
Foto

I kdyby byla EU po všech stránkách špatná, nefunkční a k rozpuštění, jeden jediný důvod proti bych našel. Vlastně dva. EU totiž vadí Amíkům i Rusákům. A to je pro mě důkaz, že zase tak špatná není.

2 1
možnosti

I60v74a17n 94M40i28n23á75ř

15. 3. 2019 9:19

Připouštím, že Klausův diskutabilní výrok - v dnešní překorektnělé době, byl trochu neúměrný. Přesto se však mohu, jako pravicový volič, zcela ztotožnit s jeho názory. Se spoustou názorů ODS .. však již dávno ne.

8 4
možnosti

Třeba na misi v Afganistánu, na afinitu k Rusku jako tatík, na vystoupení z Unie? Co je na tom pravicového? To je rusofilní národní socialismus.

2 1
možnosti
Foto

I47v64a88n 68M30a36r41e42k

15. 3. 2019 9:10

Karma p.BřicháčkuR^ Kdysi , v prvopočátcích této partaje, jsem jim věřil, ale dnes ? "Děkuji pěkně" Rv

5 3
možnosti

Ptal se vůbec někdo VKml. proč použil tento příměr ? Bylo to v důsledku data 15.3.1939 ? Nebo to bylo z toho důvodu aby důrazně upozornil na proceduru v PS spojenou s přijímáním unijní legislativy.. Nebo oboje ?

5 0
možnosti
Foto

Pořád váhám při volbách do EP mezi ODS a TOP09-STAN. Pokud VK ml. ODS opustí (a je jedno zda dobrovolně či nedobrovolně), tak u mě ODS povyroste.

7 6
možnosti
Foto

Strana která nemá na to přesvědčit své názorové oponenty argumenty vám imponuje?

Strana, která o sobě tvrdí, že je eurorealistickou silou, ale na kandidátce má vyslovené eurohujery?

Strana, která opakovaně na kandidátku staví takové lidi jako je Zahradil nebo Tošenovský, o kterých zase do příštích voleb neuslyšíme?

Gratuluji.

9 4
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS