Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cesta ODS do nebytí je symptomaticky stejná, jako u ČSSD a dalších demokraturních politických stran. Moc uchopila generace těch, kteří nám vyrostli v posametovém školství. Vybavilo je prounijním, případně proamerickým šílenstvím, protože Rusové nás okupovali a velikán Havel proslavil, slepotou k tristnímu ekonomickému postavení ČR. Petr Fiala, Hamáček, Gazdík, Bělobrádek, Pekarová, Ferjenčík, Hřib, Bartoš. Pokud tito zanícení bojovníci za korporace nakonec neskončí na smetišti dějin, skončí jako pobírači funkcí a likvidátoři národního státu.

3 0
možnosti

D68a44n25i14e31l 71A37d71a89m

16. 2. 2019 22:05

Asi dostal nabídku, kterou nelze odmítnout. Např. pohlídání členů rodiny na neznámém místě, nebo pravidelně plněné konto, když bude "správně pracovat".

0 0
možnosti

Názorové veletoče s vidinou eurounijního platu -není první ani poslední, kdo své přesvědčení prodal.. Rv

10 0
možnosti

Takže dle Decroix: "Všem soudným je zřejmé, že bez unie by naše republika nebyla demokratický, prosperující a svobodný stát". Aha... Do EU jsme vstoupili v roce 2004. Takže od roku 1989 do roku 2004 jsme zde žili v ne-demokracii (snad přímo totalitě?) a ekonomika upadala? Tak se vyjadřují mladí, naočkovaní EU propagandou.

ODS jsem chtěl volit jako rozumnou eurorealistickou/skeptickou stranu. Patrně nebudu. No nic, jsou zde i jiné strany - méně rozumné.

15 0
možnosti
Foto

Ano,to je nejlepší řešení,volit méně rozumné,jinak řečeno blbce....;-)

0 10
možnosti

J68a79n 94F32a59b45e71r

14. 2. 2019 7:23

Mohl byste mi prosím čísly doložit citované tvrzení o tom obrovském objemu "nesmyslné" legislativy (celkový objem legislativy/objem "nesmyslné" legislativy)? Je to totiž takové posvátné zaklínadlo euroskeptiků, kteří vycházejí z premisy, že když se o těch "bruselských nesmyslech" tolik píše tak jich musí být mraky. Nepokrytě tedy věří českým novinářům, kteří za prvé většinou zprávu, obvykle již euroskepticky laděnou, převezmou z jiného média, za druhé nebudou psát o legislativě "smyslné", protože na článek o tom, co ten "Brusel" (hmm, analogicky by se mělo říkat "Praha přijala EET", "Praha zvažuje zvýšení maximální rychlosti na dálnicích) udělal dobrého, jim nikdo neklikne. Prostě český EUroskepticismus je očividně výsledkem clickbaitové strategie - "Stačí napsat Brusel chce zakázat... a hned na to každý klikne, aby se podíval, co zase. A vůbec pak nezáleží na tom, zda je článek pravdivý, či věcný, protože už titulek mi potvrdí můj názor, příslušnost ke "správnému" táboru, status quo. Je zajímavé, že se český euroskepticismus rozvinul souběžně s rozvojem internetových médií. Ano, politický názor je často víc o srdíčku než o hlavičce :).

0 10
možnosti

Levicový "intelektuál" Fiala to tedy dokázal. Udělalo se mi zle. Beze srandy.

11 1
možnosti

Jo, začalo to Topolánkovým "širokým rozkročením", které sice na první dobou přineslo obrovský volební úspěch, ale z dlouhodobější perspektivy znamenalo ideové rozpliznutí ODS. Doufal jsem, zvláště po nástupu Fialy, že dnes už pro mě bude ODSka zase volitelná. Ani náhodou, je to ještě horší. Žádná myšlenka, kecy, fráze, papouškování Kalouska, nečitelný postoj k EU.

17 3
možnosti
Foto

Pane autore,nějak jste se zapomněl ve svém sebepředstavení zmínit,že velmi uzce spolupracujete s Institutem Váslava Klause,který vydává Vaše publikace a dává Vám prostor k přednáškám.Nač ta skromnost?:-)IVK a lidé kolem dnes mohou zaujmout pouze místní rusofily a okamurovce,opravdu skvělá práce "pravicového" IVK...:-)Diskuze odhaluje i fakt,že fanoušci Václava Klause a Jaromíra Soukupa jsou dokonce uplně stejní,opravdu dobrá práce celého Institutu,který už nikoho nezajímá....

6 23
možnosti

Hezky popisujete veletoče předváděné on-line v mediálním prostoru. Nevylučuji, že někdo časem zmoudří tzn. změní názor. To je ale provázeno jeho komentářem a zdůvodněním toho prozření. Takto - jak píšete - to ale přesně popisuje to o té písni a chlebu.

Problém ODS je, že se místo zastávání pravicové politiky a logického očekávání hlasů vrhli na shánění těch hlasů za každou cenu. Připomíná to známý vtip o klesajících příjmech vykřičeného domu, který jako řešení začal měnit na pokojích postele.

22 0
možnosti
Foto

Zastánci pravicové politiky jsou zde asi ti,kteří budou volit "pravicového" Soukupa....:-)

2 14
možnosti

I61v11a50n 20M59i40n24á98ř

13. 2. 2019 15:42

Decroix skutečně mluví o Evropské unii jako - někdejší svazačka o SSSR. Nám ostatním nezbývá nic jiného, než roztrpčeně konstatovat, že: Současná EU není již rozhodně tou - do které jsme s takovým nadšením vstupovali.

32 1
možnosti

Nikoli, pane Mináři, nemáte pravdu.

Právě tahle EU je tou EU, do které jsme vstupovali.

Nezměnila se EU, nýbrž prozřeli lidé, kteří to tehdy neviděli.

Já už tehdy jsem v referendu hlasoval proti vstupu, jelikož jsem říkal, že takovýhle slepenec tolika odlišných zemí nemůže fungovat a navíc že ta byrokracie to zazdí úplně.

Právě do takovéto EU jsme vstupovali. Vůbec se nezměnila. Byla taková už tehdy.

5 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS