Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nějaký ten Czexit či zaříznout rozumnou integraci Evropy jsou nesmysly ale přesto si myslím, že odpor proti nesmyslným kvótám a děravým hranicím - my , Slovensko, Polsko, Maďarsko, trochu Rakousko a brblání v Bavorsku - určitý úspěch měl. Jen vytrvatR^

4 0
možnosti

Multikultura dostává trhliny a jedině správné, co můžeme udělat, je pomoci jí rychleji do hrobu. Kdo je dnes ještě trochu při smyslech, pochopil, že tato umělá, sebevražedná ideologie není pro bezpečný, svobodný a barvitý život vhodná a je třeba ji v zájmu návratu zdravých poměrů poslat zpátky, ke všem čertům.

10 0
možnosti
Foto

Myslím si, že takového sofistikovaného rozboru tady vůbec není ani třeba a stačí jediný důvod nezdaru - Jde od samého počátku o naprosto nesmyslnou a nedemokratickou totalitní pitomost bez jakékoli šance na úspěch!

Prostě (obrazně řečeno) - pokud nějaký blázen mající téměř neomezenou obrovskou moc nařídí, že je třeba, aby součástí letadel v celé Evropě byla povinná výbava parním motorem (protože ho vyváží Afrika a jsme prý povinni ho převzít a využít v leteckém průmyslu) a kdo ho do letadel nenamontuje tak bude potrestán, pak je třeba takového blázna nikoli poslechnout, ale co nejrychleji zbavit moci!

8 0
možnosti

Z94u48z65a72n77a 53V63a93s70s

21. 9. 2017 20:20

Veľmi jasne popísané fakty. Skutočne sa nikomu zo zúčastnených nie je čo diviť. Prekvapený je asi len total bl..c, teda vlastne Juncker.

8 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS