Diskuse

Eurozóna v marasmu centralismu a sdílených dluhů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

kdo uteče vyhraje:-/

0 0
možnosti
LP

A kam chcete, prosím Vás, utéct? Podle mě není kam.

Je to jak zlý sen. Jenže z tohoto snu se bohužel neprobudíme.

0 0
možnosti
DB

Politika nemá pod palcem obchodníky...a tak může obchodníkům jen nastavit nějaká pravidla....obchodník ale nemůže tisknout své peníze....takže je to přesně tak jak to je....tedy politika se stará o nastavení mantinelů a tím řídí ekonomiku...a tím také dává obchodníkům dost volné ruce...tedy velmi správný postup....

z hlediska obrany a z hlediska teorie státu je naprosto nutné mít jednotnou měnu a to NEJEN z hlediska ekonomického ale právě i z hlediska symbolu ...tedy něčeho co, lidi sjednocuje.....

tedy váš článek jen popisuje jak skutečně úspěšně EU pracuje....a vy tyto úspěchy jen pomlouváte .....což je momentálně zvykem od dob Klause, který EU pomlouval kde mohl...a jak to již platí...100 x opakovaná lež se stává pravdou...a tak těmto nesmyslům Klause pořád lidé ještě věří...to je bída vzdělání....ale jak má nějaký právník rozumět ekonomii, když ji nerozumí ani většina ekonomů???

Bell Curve je neúprosná. Jen to mnozí nechtějí vidět a tak se vyjadřují ke všemu, co jim zajistí potlesk davu.

0 5
možnosti

Hlavně, že tomu nejvíc rozumí jistý diskutér, který se tu tak rád označuje za věhlasného světového ekonoma a přitom neumí uvést, co je na euru tak úžasného (ale hlavně mít opačný názor než Klaus, že) ani napsat souvislou větu.

2 0
možnosti
JS

Tak daleko nedospelo ani RVHP, ani moskevske politbyro.(vsimnete si jenom zpotvoreneho, nabubreleho, partajniho jazyka techto proklamaci). Otevira se konecne brana onoho vysneneho komunistickeho raje. Potiz je v tom, aby nakonec soudruzi v Bruselu nestali sami jako kul v plote. Dejiny se totiz zrychluji nebyvalym tempem, takze planovat neco do r.2025 je cira utopie.

5 0
možnosti