Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KZ

Brusel si nedá pokoj! Tvrdě odmítnout jakékoliv pokusy o zahlcení naší země imigranty! Známe ale Sobotku, i bandu jeho darmožroutských přicmrndávačů - ten zbaběle kývne na vše bruselské /„merkelovské"! Až konečně vypadne od koryta, bude dlouho trvat, než se napraví jím napáchané škody! Bude nutno zrušit vše, k čemu se (proti vůli většiny obyvatelstva) Bruselu zavázal. Nebereme žádné výmluvy, typu „je to nevratné, Česko se zavázalo... " - bla bla... Česko se nezavázalo - to jen on žvanil nesmysly - proti vůli většiny lidu! Tak ať se z toho vyhrabe sám! Jen se divím, že na jeho osobu nebylo podáno větší množství trestních oznámení za vlastizradu!!!!

0 0
možnosti
ZH

No, jestli to je tak jak píšete, tak je to naprostá zhovadilost. Docela by mne zajímalo, kolik musí mít dneska minimální příjem žadatel o modrou kartu. Dobře si totiž pamatuju, jak jí s velkou slávou zaváděli v Německu. Tenkrát byla podminka 60 000€ ročního příjmu. Těšili se na ajťáky a inženýry a nakonec jich přišlo jen asi 20. :-)

1 0
možnosti
JN

J17i25ř90í 44N65o31s22e96k

16. 6. 2016 13:43

To je příšerné inžinýrství! Rv

1 0
možnosti
JC

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

1 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 15,52
  • Průměrná čtenost 1241x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/