Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Záslužný počin; pročetl jsem si jen některé pasáže, ale kladně hodnotím spíše tu možnost navštívit Váš elaborát, když bude potřeba si něco kolem kvót upřesnit.

Na běžného čtenáře je to však příliš dlouhé; nicméně asi to jinak nešlo.

0 0
možnosti
JS

Shrnuti: Bruselsky komisariat se projevuje jako zlocinecka organizace. Spoluprace s nim je vlastizradou. Jedine reseni, urychleny odchod z tohoto poskomunistickeho spolku. Drive nez bude pozde!

1 0
možnosti
VK

Děkuji autorovi za velmi zajímavý článek.R^R^

Zcela souhlasím s uvedenými názory autora.

1 0
možnosti
IG

Velmi dlouhý blog, z druhé strany vyvážený komplexním shrnutím.

Děkuji za přehled od člověka, který ví o čem píše.

Arogance Bruselských úředníků je už bezbřehá.

R^

6 0
možnosti
JR

J59a78r24a 69R62a78n67k

2. 6. 2016 20:59

Zrejme je Vas clanek zajimavy, ale nemam cas a chut cist vse. Prosla jsem azylovym programem ve Svycarsku, kde jsem zila, choodila do skoly a pracovala. Nekdy v 80. letech jsem zila rok v Australii a mohla bych tam zustat, ale ve stejne dobe jsem odpvedela na pracovni kontrakt v Kanade a udelala to na body. Proc se nesnazite vzit trochu z techto imigracnich zakonu, vse je celkem jasne a ne zdaleka tak dlouhe, jako Vas blog - na netu. Kanada ma 3miliony muslimu zde zijicich, dalsich 25.000 ma prijit koncem roku, nikdo se zde neproduciruje s konvickami, sibenicemi, ani nevykrikuje u hrobu Anezky a dava tim padem Izraeli najevo, jaky ma CR pristup k otazce Zidu. Nikde je nikdo nechce namouckovat, naopak. A vsechny tyto 3 zeme, ktere jsem jmenovala berou imigranty a predstavte si, dokonce na kvoty. Casto i pres 300.000, tak jako Kanada.

2 8
možnosti
IG

Tak si jich paní Rank vemte ještě více, jistě s nimi máte jen dobré zkušenosti a Evropa zůstane toho náporu ušetřena. Pokud jsou takovým přínosem pro Vaši zemi, pár milionů navíc ještě vylepší více Vaši ekonomiku.

Z čistě mého pohledu Vám to rád přeji a migranty pro naši zemi raději vezmeme třeba z Ukrajiny. O těch lidech vím, že alespoň umí pracovat.

Vaše zkušenost je jiná, takže nevidím žádný problém :)

7 1
možnosti
Foto

Jak chcete zajistit aby okrajové země kontrolovaly své hranice bez kvót?

Jen povinné a fungující kvóty jim zaručí, že všichni zaregistrovaní uprchlíci nezůstanou jen u nich a budou tak mít vůli opradu provádět kontroly.

Bez kvót je pro okrajové země výhodnější migranty nekontrolovat a pustit dále.

Pokud by naše země byla jednou z okrajových tak bysme jako první požadovali aby nám s problémem ostatní pomohli, je pokrytectvím po nich chtít aby celou tíhu migrační krize nesly samy.

1 5
možnosti
AK

Zajistíme to hravě - viz Turecko.

Splníme všechny jeho požadavky a až přijdou další (a jistě přijdou) splníme i ty.

1 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,61
  • Průměrná čtenost 1237x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/