Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikoliv, příčina tkví v radikalizaci náboženských (sektových) fanatiků, v podpoře některých muslimských zemí dodávkami zbraní, vyvolávání národně-osvobozeneckých hnutí (pod záminkou získat v zemi podporu) atd. Dále v tom, že tajné služby včas nesignalizovaly aktivitu "převaděčů", případně na to vlády nedokázaly reagovat. ATD.

Ještě mi tam chybělo, že za to může Merkelová. ;-(

1 0
možnosti
Foto

Děravá střecha není Schengen, nýbrž mizerná ochrana vnějších hranic.

Když už chcete přirovnání, tak Schengen můžete přirovnat k otevřeným dveřím v místnostech. Jestliže vám ale do baráku vinou velmi děravé střechy naskáčou veverky, tak se vám při otevřených dveřích samozřejmě rozlezou po celém domě. Nicméně pokud necháte děravou střechu, ani zamčení všech dveří na sedm západů vám příliš nepomůže.

3 0
možnosti

Schengen není příčina.

4 0
možnosti

R15u46d12a 56S34l79a10v49í65k

29. 3. 2016 13:14

Schengen existuje od roku 1995, migrační vlna je záležitostí posledního roku. Proč k ní nedošlo už dřív.

4 0
možnosti

Největším dílem asi protože nikomu nepřišlo možné, že by byl někdo tak debilní, a ještě to vztáhnul na celý stát, potažmo soustátí. A když se rozneslo, že taková země existuje, bohatá a přitom neschopná a bezbranná, tak se na tu raritku vyrazili všichni podívat.

5 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 1237x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/