Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdežto to předchozí laškování Srbů s ostatními občany republik, které se chtěly osamostatnit, stálo asi 100 tisíc mrtvých. Ale to bylo podle Vás OK.

Já vím, je Vám líto Karadžiče, který s tím nemá vůbec nic společného, jak tvrdí.

2 1
možnosti

Mno, nejděsivější teroristické útoky si představuji trošku jinak...tady byly všechny nálety předem ohlášeny i s přesným místem a časem, ony spíše ten předchozí terorismus ukončily.

5 1
možnosti

..... mňo, viděl bych to na klasickej válečnej akt, kdy se s tem útočící síla nemazlí, snad proto tolik vedlejších "efektů",- Čínská ambasáda, nemocnice, hotely atd. - co temu předcházelo a jakej vývoj následoval je obecně známo,- ..... samostatný Kosovo je největším zmarem evropský (NATO) politiky hnedle po stávající nelegální migraci !

0 0
možnosti

Díky bohu za takový "terorismus", protože jinak by se tam vraždili do dneška....

3 2
možnosti
Foto

Myslím, že se mýlíte. Tam už žádná válka nebyla, šlo pouze o to, aby se Srbsko vzdalo Kosova. Jinak má článek v zásadě pravdu, jen neuvádí brutální ekonomické škody, které se nepodařilo odstranit dodnes. A výsledkem je vznik Kosova, země světu prospěšné asi jako Jižní Súdán.

0 0
možnosti
Foto

Doufám,, že není něco proti něčemu ocitovat část blogu našeho úspěšného kolegy Ladi Větvy:

"Zamyslel sem se. To je fakt hrozny život v nesvobodě, to tak přece jako věrny syn Vaclava Havla nemožu nechat: „Tuž, jestli chcete, mohli byzme vas humanytarně vybombardovat.“ „Co to znamena“, zeptal se Mahmud. „Tuž to je jednoduche. Zavedeme u vas bezletovu zonu tajak v Lybiji a pak vam všecko rozmlátíme. Prezidenta už si pak možete zmasakrovat sami. Nebo zebereme našich pět Gripenu a zničime vam všecky mosty a infrastrukturu tajak v Jugošce. Ale s tym by nam musel ještě kdosik pomoct, bo ty naše pučene Gripeny nesmí zasahovat v boju, tak pry zni naša lyzingova smluva ze Švedama.“

Zdroj: http://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=499795";

0 4
možnosti

Vskutku velmi humorné. On pan Větvička je kvalitní žertéř a to, že píše místním dialektem, je venkoncem legranda k popukání.

2 0
možnosti
Foto

Když řeknu B, měl bych také říci A, tedy co tomu předcházelo. Kolik zahynulo Chorvatů a muslimů při útoku Jugoslávie (Srbů) na tato území. A bohužel také Srbů při odvetných útocích. Takže tento podle Vás zločin spíše zabránil ještě horšímu vzájemnému vybíjení. Bohužel za cenu lidských obětí.

4 0
možnosti
Foto

A nebyl tento vojenský zásah spíš něco jako "s křížkem po funuse"?

0 3
možnosti
Foto

Během náletů zahynulo 489–528 civilistů veskrze srbské či albánské národnosti. ( podle zprávy Human Rights Watch) Bylo zabito 576 zabitých vojáků a 13 tanků bylo zničeno.( Podle zprávy Srbska ) Takže méně bájit.Rv

3 0
možnosti
Foto

To byly veškeré škody? Já viděl v Bělehradu něco jiného.

0 0
možnosti
Foto

Já osobně o žádné agresi ze dne 24. března 1999, ze strany NATO na Svazovou republiku Jugoslávii, která trvala 78 dní nevím. Kde jste to proboha živého vzal ? Rv

5 1
možnosti
Foto

Autor hovoří o "Humanitárním bombardování", které tak proslavilo prezidenta Havla.

0 2
možnosti
Foto

po dobrém to tam ukončit nešlo

4 0
možnosti
Foto

Kdo chce, hledá si způsoby, kdo nechce, hledá si důvody.

0 1
možnosti
Foto

Ale oni by se tam bez zásahu NATO asi vzájemně vraždili ještě do dneška. Víte?

9 1
možnosti
Foto

A nešlo spíš o oslabení ruského spojence Srbska a získání Kosova jak pro vojenské, tak i byznys účely (privatizace Kosovského Telekomu osobou blízkou Hashimu Thacim a též Václavu Havlovi)?

0 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS