Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J30a91n 65H69a20v46r30d58a

25. 12. 2015 18:52

Takto naskladano pohromade to dokaze radne provetrat mozkove zavity. Kdyz nektere proticeske vysplechty ctu oddelene, tak se znechutim, ale jdu dal.

Toto pohromade je burcujici.

0 0
možnosti
Foto

Záměr tvůrců výstavy je jasný, ale mám pocit, že nevyšel. Přišel pozdě, toto už národ nebere, kupí se jiné, mnohem důležitější a závažnější události.

Výplody mozků umělců a ukřivděných jedinců nejsou hodny ztotožnění. Určitě oslovily sympatizanty pisatelů, ale těm, nad kterými se povyšují, nazývajíce je lůzou a omezenci, jsou jen k smíchu.

Autoři těchto kritických výkřiků ublížují jen sámi sobě, ne těm, vůči kterým svoji nenávist a zlobu vysílají.;-(

1 0
možnosti
JC

Vrcholem pokrytectví, farizejství a bezbřehé nadutosti je, že autoři těchto "myšlenek" nejvíce kritizují údajné "buranství" a "hulvátství" pana prezidenta. Sami ubozí ve své malosti a nechutné neslušnosti, hrubiánství a tuposti.

2 1
možnosti
Foto

V Tankovém praporu vojín hodnotil vystoupení tuším Malinkatého ďábla (je to citát, proto v plném znění):

"A včil si nasrál do huby".

0 0
možnosti
PK

No nejsem si jistý, zda zrovna tyto výroky "elit" náhodou nesvědčí o stejných postiženích, jakými oni častují Miloše Zemana. Nikomu nechci brát jeho názor na kohokoliv a cokoliv, domnívám se však, že vzhledem ke kultuře projevu" uměleckého světa jsme s kulturou projevu spíše ještě v mínusu, bez ohledu na to, jak různě na nás pan prezident působí.

Můžete ho nenávidět, můžete proti tomu protestovat, ale to je také vše co s tím můžete dělat./Parafrázovaný citát z Járy Cimrmana/ . Jenom čas ukáže, zda styk s Čínou, Ruskem a dalšími kontroverzními státy přinese Evropě užitek , či nikoliv.  Jako příklad mohu uvést, že dlouho vyzdvihovaný a oslavovaný TGM je nyní podrobován historické kritice.

3 0
možnosti

Názory lidí na různé věci se mohou lišit, ale tvrdit, že EU je ochranou před chaosem a debilitou není názor, nýbrž blbost.

4 1
možnosti
PK

Absolutne souhlasim. Je na case aby jste napsal soudruhu Putynka (Putin v jazyce ruskem) do Kremlu, aby takovym jako jste VY prijel na pomoc. Vsadim se, ze uz to mate na necisto pripravene.

0 3
možnosti
KV

Bohužel, s většinou těchto sprostých a nechutných vyjádření musím souhlasit.

1 2
možnosti
KV

Přesto jsem přesvědčen, že jsme na dobré cestě. Akorát to bude ještě dlouho trvat. Mnohem déle, než jsem si v roce 1989 představoval.

1 0
možnosti
JR

J48a68r47a 46R95a19n65k

8. 12. 2015 23:42

Ale ta fialova ruka byla vynikajici, byla jsem zrovna v Praze a kamaradka z Kanady mi poslala vecer  e-mail s odkazem na ruku od BBC, druhy den - stovky turistu nadsene cvakali, rano jeste bylo videt Green Peace na Narodnim:-), ale uz to sundavali.

1 4
možnosti
KB

Hezké (vlastně ne, spíš záslužné). Díky.

4 0
možnosti
JN

J46i54ř40í 95N48o50s80e38k

8. 12. 2015 22:06

Tolik nenávisti... Jo, směju se, ale vlastně z toho mrazí. Tohle samozvané "svědomí národa" dokáže být proklatě nebezpečné:-/

11 2
možnosti
Foto

Někdo pravdu špatně snáší.

3 0
možnosti
Foto

Moc dobrý. Díky a karma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 1237x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/