Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doufám, že příslušní právníci a argumentačně nevsadí pouze na porušení subsidiarity. To by bylo vskutku málo a bez valných šancí na úspěch a tomto ohledu s článkem souhlasím.

Nicméně nesouhlasím s tím, že údajně moc jiných argumentů není. Já bych to zde viděl např. na možnou zcela relevantní argumentaci týkající se hrubého porušení Listiny základních práv Evropské unie. O čemž tady dle mého názoru není žádných pochyb a jako právník to můžete zajisté také posoudit a případně i okomentovat.

2 0
možnosti
JT

Ja bych se tech uprchliku tak nebal. Tak proste nekde oplotime hektar pole a tam budou do te doby, nez nam sdeli, kam by chteli odejit.

2 0
možnosti
PK

P19e46t67r 88K13ř87í62ž

25. 9. 2015 14:04

To bude trochu problém. Merkelová požaduje sjednocené standardy péče - a ví proč. Netýká se to ovšem (zatím) kapesného. Stejné kapesné jako v Německu, tj. 800 eur, znamená 21.600 Kč u nás. To by neprošlo. Naštvaných 2.5 milionu důchodců by poslalo jakoukoli vládu do hrobu. Ovšem i kapesné na úrovni např. minimální mzdy vytočí spoustu chudších lidí. Chci vidět migranty, až jim oznámí, že půjdou do jakési ČR... :-)

1 0
možnosti
OP

Házet flintu do žita předem - to není dobrá koncepce. Když žalobci dokážou, že subsidiarita je právě to, co si oni pod jejím výkladem představují a podloží to dalšími důkazy, které poukáží na to, že opačný výklad by byl pro ně jasnou brzdou pro vstup do EU či pro podpis Lisabonské smlouvy, je o čem rozhodovat

2 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 1237x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/