Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Utrpení mladého Břicháčka. (volí majora Zemana) ;-D

5 2
možnosti
PB

Radši zvolím solidního pána, který mluví špatně, ale na rovinu vše řekne. Než abych volila politického ztroskotance s minulostí, která smluvně schvalovala spolčování s ODS a před volbami se zase spolčuje s KSČM. U pana Zemana mi prostě vadí to jeho střídavé kamarádíčkování s pravicí a levicí. Hodně to prozrazuje o jeho vypočítavosti a charakteru. V prvním kole jsem nevolila ani Zemana, ani Schwarzenberga. Ve druhém kole nemohu volit pana Zemana. Je mi líto. článek na mě působí jako spekulace, není ničím podložen, je laciný...

4 6
možnosti
Foto

Zeman je diplomat, ale Švarcenberk také. Politik, který není diplomat, ničeho nedosáhne a je tím pro nás bezcenným. Pro Vás je například nepochopitelné, že někdo může spolupracovat s komunisty. Vemte na vědomí, že tak činit bude i Švarcenberk, pokud bude na Hradě, a velmi rád.

1 1
možnosti
PZ

Břicháčku, až o sobě někdy příště řeknete, že jste pravičák, bude to automatická nominace na festival komedií Novoměstský hrnec smíchu.

5 3
možnosti
Foto

...že volíte Zemana je vaše svobodná volba, ale ta špína, kterou tu kydáte svědčí o vás jako člověku....Rv

7 5
možnosti

Volíš mezi tunelářskou érou Václava Klause garantovanou Milošem Zemanem

a mezi novou érou, ve které se můžeme zbavit stomiliardových ztrát ročně a obnovit solidnost svojí země.

Koho chceš volit?

:-)

6 6
možnosti
PV

To jste popsal úžasně. Jen to má jeden háček - tomuhle blábolu věříte sám.

5 6
možnosti
PS

P52a75v18e68l 55S70y11c52h79a

16. 1. 2013 23:22

Břicháčku, jako právník bys mohl vědět, že v dnešním světě se s pověstí nehazarduje. Tvoje blogy jsou pro budoucnost asi takovým vkladem jako epizodní práce někde v bordelu u mladých studentek:) ps: co nám odhalíš v dalším díle/?:))

7 5
možnosti
PZ

Tipoval bych, že něco jako že mezi konzervativci a socialisty vlastně přece není žádného názorového rozdílu a neshod.

1 0
možnosti
RK

Tak Svobodní jsou na tom podobně. To se to nadává na státní úředníky. To se to nadává na ožebračování daňových poplatníků. Ale jakmile je možnost, šup se zašít na ministerstvo. Viďte pane Břicháčku. „Nahoře huj dole fuj“:-)  A teď se bude volit menší zlo. Kandidáta Národní fronty:-P

7 2
možnosti
Foto

R92o93m87a97n 23K33o29z69e62l

16. 1. 2013 23:08

Plně souhlas - stačí si vybavit to, že Schwarzenberg se nepodílel na přípravě programu TOP 09, dokonce přiznal, že ho dobře nezná. Od něho se chtělo, aby dělal maskota, nastrčeného předsedu, při volbe získal 99,4 %, o tom se i komunistickým funkcionářům mohlo zdát.

A dokážete si představit, že by nám KS vysvětloval zvyšování daní, buzeraci živnostníků, Skarty, Hegerovy nesmyslná nařízení v restauracích? Než by ze sebe něco nesrozumitelně a nesouvisle dostal, tak to raději zaobalí naučenou větou, že někdo musí dělat nepopulární věci.

Ještě dodám výrok z MfD po volbách 2010: "Velký úspěch tohoto staromódně noblesního pána je další dobrou zprávou, že voliči odmítli aroganci a hrubost".

5 9
možnosti

Karel je vskutku noblesní, ale i solidní chlap. Volím Karla!:-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 14,03
  • Průměrná čtenost 1233x
Právník se specializací na právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé. Publicista věnující se dění na úrovni EU, obecným otázkám evropské integrace a příležitostně dalším tématům. Osobní stránky: http://brichacek.cs-retromusic.net/